Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Call-Girls 7883
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Νέο γραφείο, καλές σχετικά κριτικές για τη Cleo εκ Βραζιλίας και αποφάσισα να δοκιμάσω.
Ήρθε στο χώρο μου πολύ κομψά ντυμένη.
Μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε τις καμπύλες του σώματος της.
Κοντούλα και curvy σαν πρώτη εντύπωση.
Αναμενόμενο με βάση και τις φωτογραφίες της.
Εκεί που κερδίζει πόντους είναι στο πρόσωπο όπου οι φωτογραφίες την αδικούν.
Όμορφη με πολύ ωραίο χαμόγελο.
Περιποιημένα μακριά μαύρα μαλλιά.
Αγγλικά δεν μιλάει....
Translator για τις συστάσεις(της έδειξα την αμοιβή της)και πρόταση μου για το αν θέλει να φρεσκαριστεί στο μπάνιο.
Ήταν νωρίς το απόγευμα και μου είπε ότι ήμουν το πρώτο της ραντεβού οπότε είχε ετοιμαστεί πριν έρθει.

Το εκτίμησα και μετά από μερικά κομπλιμέντα για την εμφάνιση της και βλέποντας να ανταποκρίνεται με χαμόγελα
αρχίσαμε τα φιλιά (επιφανειακά, όχι τίποτα τρελά με πάθος) και αφαίρεση του ενδύματος της.
Αποκαλύπτεται ένα ωραίο γενικά σώμα, σφικτό με καμπύλες. Στήθος φυσικό δυάρι στη θέση του. Κώλος πεταχτός και αφράτος για δυνατά χουφτώματα. Διάσπαρτα τατουάζ (χέρια, πλάτη, πόδια) χωρίς όμως υπερβολές.

Τώρα στο κυρίως πιάτο:
Απουσία πρωτοβουλίας, ρηχή συμετοχή.
Χαμόγελο αμήχανο και τα φιλιά συνεχίστηκαν επιφανειακά.....
Πέρασα στήθος κατέβηκα μουνί ( ωραίο, καθαρό,κλειστού τύπου). Δάχτυλο δεν επιδίωξα.
Το πάλεψα είδα ότι δεν ανεβάζει στροφές...
Της κάνω νόημα για πίπα και εκεί συμβαίνει το αναμενόμενο.....
Πέρασμα προφυλακτικού...(το είχα δει το όνειρο). Δεν λέω τίποτα, άλλωστε δεν είμαι και πολύ της πίπας. Όμως αντικειμενικά θα τη χαρακτήριζα "μηχανική", εντελώς άτεχνη.
Παραδόξως οι καύλες δεν με εγκαταλείπουν και της κάνω νόημα να ανέβει.....
Βάζει λίγο τζελ και ανεβαίνει. Τη κρατάω αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση όπου καθ'όλη τη διάρκεια άλλαζε συνεχώς γωνίες.....
Ένιωσα ότι το μουνί της κατέβασε υγρά και τη γυρίζω ιεραποστολικό να γαμήσω δυνατά.
Και εδώ η συμμετοχή με τα στοιχεία που έχω προαναφέρει.Οχι δοτικότητα, ελαφροί αναστεναγμοί.
Για τελείωμα τι άλλο; Doggy στην άκρη του κρεβατιού. Εδώ παραδόξως στήθηκε εξαιρετικά,όπως το απαιτεί η περίσταση, για να τον φάει δυνατά με χαστουκάκια στα πισινά και γερό άδειασμα στα καλοσχηματισμένα κωλομούτσουνα της,στη πλάτη.
Μια πολύ μέτρια συνεύρεση είχε φτάσει στο τέλος της.
Έκανε το ντουζάκι της, φρεσκάρισμα και αποχαιρετισμός.....

Γνώμη: Το κορίτσι είναι γενικά όμορφο, ευγενικό αλλά στον αγώνα υστερεί σε πολλά πράγματα.
Ίσως θέλει να προσφέρει γιατί δεν κλέβει,δεν λέει κάπου όχι, όμως δεν έχει την ιδιοσυγκρασία(πουτανιά) να το πετύχει.
Κάθε γυναίκα έχει τη "φύση" της......

Χαιρετώ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα