Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 54 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 175026
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά ραντεβού με το γραφείο αυτό και επικοινωνία κάπως προβληματική. Δεν τα βρήκαμε σωστά στην ώρα. Άλλο λέω στην αρχή, σε άλλο συμφωνούμε και τελικά η κοπέλα φτάνει νωρίτερα με αποτέλεσμα να μην έχω προλάβει να ετοιμαστώ πλήρως. Βιάστηκαν επίσης σχεδόν 1 ώρα πριν την συμφωνημένη να μου στείλουν μήνυμα για αριθμό δωματίου και επειδή δεν απαντούσα καθώς οδηγούσα εκείνη την ώρα για το hotel να με πάρουν και τηλ. Παιδιά μην αγχώνεστε. Θα σας πω το δωμάτιο. Λέτε να μην θέλω αφού εγώ επικοινώνησα για να κλείσω ραντεβού;

Πάμε στην κοπέλα τώρα. Αμάντα, μια όμορφη Ουκρανή, μπήκε μέσα με χαμόγελο αλλά διστακτικά. Ζητάει ευγενικά το δωράκι της και ύστερα γδύνεται, πάει για φρεσκάρισμα και επιστρέφει. Είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες της. Σώμα όχι μπαμπάτσικο αλλά όχι και αδύνατο, τόσο όσο με σωστές αναλογίες. Μακριά μαλλιά, ωραίο γλυκό πρόσωπο με κλασσικά χαρακτηριστικά του ανατολικού μπλοκ. Απαλό δέρμα - για χαϊδολογήματα ότι πρέπει - φυσικό μικρό βυζάκι με ρόγες ανταποκρίσιμες. Κώλος αψεγάδιαστος, πλούσιος, απολαυστικός. Μουνί ξυρισμένο και καθαρό - δάχτυλο και γλώσσα μέσα δεν δέχθηκε. Αυτό που μ άρεσε πολύ ήταν το άρωμα της. Καταπληκτικό, μέχρι και η ανάσα της μύριζε υπέροχα.

Παίχτηκαν δύο γύροι μισή ώρα στο σύνολο. Ιεραποστολικό, doggy, cow και 69. Highlight στάση η 69 όπου κατέθεσα πάνω μου ως αποτέλεσμα της υπέροχης πίπας που μου χάρισε. Ταυτόχρονα περιποιούμουν το μουνάκι της. Το σκηνικό αυτό για μένα είναι όνειρο για έναν άνδρα. Σε όλο το ραντεβού δώσαμε λίγα φιλιά, με γλώσσα όμως και ωραία αίσθηση.

Όμως, μετά τον αγώνα άρχισε να ντύνεται με πρόθεση να φύγει. Της λέω «Ντύνεσαι; Πού πας; Έχουμε μισή ώρα ακόμα». Μου λέει «Αφού έχυσες. Άλλο σεξ δεν έχει». Απαντώ «Το ξέρω αλλά για μια ώρα πλήρωσα». Δεν ξέρω γιατί ήθελε να φύγει νωρίτερα. Να τονίσω ότι πάντα είμαι καθαρός και ευγενικός όπως αναφέρω πάντα στις κριτικές μου. Δεν μ άρεσε αυτό όπως και το ότι ο οδηγός την κάλεσε 10 λεπτά πριν τη λήξη.

Στην υπόλοιπη ώρα που έμενε, είπαμε δύο τρεις κουβέντες αφού μιλάει και ελληνικά εκτός από τα αγγλικά. Καλό το social αλλά γενικά μια αμηχανία υπήρχε. Δεν ξέρω τι έφταιξε, μπορεί απλά να μην ταιριάξαμε, δεν είναι κι απαραίτητο, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

Για να συνοψίσω, δεν αποτρέπω κανέναν από το να την συναντήσει. Εξάλλου οι προηγούμενοι έχουν γράψει πολύ καλά λόγια για την κοπέλα. Αλλά ενώ οι υπηρεσίες της, η καθαριότητα της, η εμφάνιση της ήταν σούπερ, αυτά τα ένα δυο πραγματάκια που ανέφερα παραπάνω συμπεριλαμβανομένου και του social με κάνουν να μην ενθουσιάζομαι για την περίπτωση της. Γι αυτό και το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα. Πήρα μια μικρή ξενέρα και από εκείνη και από το γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες