Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 29939
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία στο περίπου, συνάντηση στον χώρο της. Περιποιημένη και ευγενική γκόμενα, το έχει εύκολο να σε χαλαρώσει αλλά και να σε καυλώσει. Πουτανάκι με πολλές εμπειρίες και ας μην είναι μεγάλη, φωνάζει από μακριά πως είναι αυθεντία στο σεξ, μου άρεσε από την αρχή και πήγα με τα νερά της, με τα συν και τα πλην.
Η εμφάνιση καλή για τα γούστα μου αλλά πάνω από όλα πολύ καθαρή γκόμενα, έγλειψα βυζιά και μουνί με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Οι προστυχιές δεν έλειψαν, λίγο στο στοματικό με τα φτυσίματα και λίγο οι κινήσεις και τα βογγητά στο πισωκολλητό και οριακά δεν έχυνα από λεπτό σε λεπτό. Μάχιμη και δοτική στο σεξ, παίζει πολύ ωραία και το cow αλλά πιο καύλα από όλα ήταν πάθος που έβλεπα στο πρόσωπο της, αληθινή σεξομανής η τύπισσα.
Δεύτερο γύρο κάναμε το ίδιο απολαυστικό και με ποικιλία στάσεων, μερικές με δική της πρωτοβουλία. Έχυσα σκίζοντας την στα τέσσερα βαθιά μέσα της κοντά στο τέλος της ώρας. Επίσης πολύ καλή ήταν και στο σόσιαλ, μου έδωσε πολύ ωραίες εντυπώσεις. Συνολικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, ήταν απολαυστικό το σεξ μαζί της και θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή