Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 8541
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι πιο κοντή και με λιγότερο καλό σώμα από όσο φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο πρόσωπο κλασικά λείπει η λάμψη αλλά ομόλογό είναι αρκετά κάβλα με το χαμόγελο και ευγενική.
Επίσης θετικό στις ερωτικές της υπηρεσίες της ότι αποφασίσει να κάνει, ναι το κάνει αρκετά καλά και συμμετέχει. Επικοινωνία βασικά με translator. Ελάχιστα Αγγλικά αλλά οκ.

Το πρόβλημα που με χάλασε είναι ότι προσπάθησε 2 , 3 φορές με κάτι χαζά κουτοπόνηρα του στυλ "η πίπα είναι με προφυλακτικό", "το γραφείο έγραψε λάθος", "πρέπει να το πληρώσεις για έξτρα", και "για τα φιλία το ίδιο" , μετά "θα πρέπει να φύγω τώρα να ετοιμαστώ" (15λ πρίν την ώρα !!!) και όλα αυτά με ξεκάθαρο στόχο να πάρει κάνα 20 αρικο παραπάνω, να πάρει περισσότερα χρήματα.
Που μπορεί και να τις τα είχα δώσει εάν μου τα ζήταγε απλά και εάν δεν προσπαθούσε να μου σπάσει τα αρχίδια να μου τα πάρει πονηρά. Προσπάθησε να παίξει έτσι έφαγε άκυρο και τις τα έχωσα ευγενικά ότι μαλακίζετε, όποτε μαζεύτηκε και έκανε τελικά ένα ψιλό οκ ραντεβού.
Συμπέρασμα ίσως ναι ξανά γιατί με κάβλωσε αλλά με πολύ καλή εξήγηση από πριν ξεκινήσει το ραντεβού για να αποφύγω το ξενέρωμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Galias, Yatoputso, tsontopoulos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2025
Κατά την γνώμη μου οποίες ξεκινούν με τέτοιο μυαλό είναι μαύρο από ημίχρονο. Δηλαδή να πρέπει να καψουμε ένα ραντεβού για να μας φέρνουν καλα ? Μαύρο. Ευχαριστούμε για την κριτική σου
review reaction 1 ggalatsi, Bartender 74, LION-974 και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουνίου, 2025
Παλαιότερα σε gde, αρκετά έμπειρη. Εμφανείς ουλές καισαρικής, ίσως κάποιους τους χαλάσει, αλλά γενικά από σέρβις είναι πολύ καλή.
review reaction 1 ggalatsi, Bartender 74, LION-974 και 1 ακόμα μέλος
26 Ιουνίου, 2025
Αυτά τα ''χαζά κουτοπόνηρα'' από μία εργαζόμενη κοπέλα κατά την ταπεινή μου άποψη δείχνουν πλήρη έλλειψη επαγγελματισμού και αποτελούν red flag.
review reaction 1 ggalatsi, Bartender 74, bourgeois89
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3