Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 52 10
Call-Girls
139655
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παρόλο το καμίνι των τελευταίων ημερών, ο μακαρος μόλις της είδε την έκλεισα αμεσως
Την είχα ξαναπάρει σε προηγούμενο τουρ της όταν έμενε στο άλλο ξενοδοχείο στο κέντρο και θυμάμαι μου είχε πει γουστάρει τσόντες και της είχα τάξει την επόμενη φορά θα την τραβήξω βίντεο όπως και έγινε.
Η Λιλια είναι μια ερασιτέχνης πορνοσταρ θα την έλεγα τσέπης.
Γουστάρει να γαμιεται και να χαζευετε στο καθρέφτη, στο κινητό κτλ.
Τη έκλεισα μια ώρα στη Γλυφάδα, ήρθε ντυμένη ΤΣΌΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ και πολύ όμορφή ( θα έλεγα κακως έχει τόσο επεξεργασμενες φώτο σε θέμα μακιγιάζ κτλ, κανονικά ειναι πιο καυλάκι)
Έχει σωματαρα για μένα, Τατουάζάρες και είναι πορνη, τι άλλο να ζητήσω???
Πιπαρα, Γλυφομούνι βαθύ και πεντανοστιμο, κωλογλύφεις και καυλώνει πολύ, και στο γαμησι χτυπάς δυνατά.
Όταν ανοιξα το κινητό να τη τραβήξω στα τέσσερα που τη κάρφωμα άρχισε να παίζει και το μουνι της επειδή καυλώσε που τη τράβαγα και χυσαμε μαζί, έτρεμαν τα πόδια της και της γέμισα τη πλάτη σπέρμα.
Δυνατή γκόμενά όχι για πρωτάρηδες στο εσκορτινγ, αλλά αν της βγάλεις γούστα θα περάσεις καλά.
Εμένα η δεύτερη ήταν καλητερη απτή πρώτη.
Την είχα ξαναπάρει σε προηγούμενο τουρ της όταν έμενε στο άλλο ξενοδοχείο στο κέντρο και θυμάμαι μου είχε πει γουστάρει τσόντες και της είχα τάξει την επόμενη φορά θα την τραβήξω βίντεο όπως και έγινε.
Η Λιλια είναι μια ερασιτέχνης πορνοσταρ θα την έλεγα τσέπης.
Γουστάρει να γαμιεται και να χαζευετε στο καθρέφτη, στο κινητό κτλ.
Τη έκλεισα μια ώρα στη Γλυφάδα, ήρθε ντυμένη ΤΣΌΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ και πολύ όμορφή ( θα έλεγα κακως έχει τόσο επεξεργασμενες φώτο σε θέμα μακιγιάζ κτλ, κανονικά ειναι πιο καυλάκι)
Έχει σωματαρα για μένα, Τατουάζάρες και είναι πορνη, τι άλλο να ζητήσω???
Πιπαρα, Γλυφομούνι βαθύ και πεντανοστιμο, κωλογλύφεις και καυλώνει πολύ, και στο γαμησι χτυπάς δυνατά.
Όταν ανοιξα το κινητό να τη τραβήξω στα τέσσερα που τη κάρφωμα άρχισε να παίζει και το μουνι της επειδή καυλώσε που τη τράβαγα και χυσαμε μαζί, έτρεμαν τα πόδια της και της γέμισα τη πλάτη σπέρμα.
Δυνατή γκόμενά όχι για πρωτάρηδες στο εσκορτινγ, αλλά αν της βγάλεις γούστα θα περάσεις καλά.
Εμένα η δεύτερη ήταν καλητερη απτή πρώτη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή