Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 215 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ραντεβού την Κυριακή DUO με Αντιγόνη . Έχασα την μπάλα γιατί είχα κάνει στο παρελθόν 2 φορές το ίδιο DUO. Η Μαρίνα με strapon να γαμαει Αντιγόνη και εγώ πίπα μια την μία και μία την άλλη. Τι ανάποδα η Μαρίνα από πάνω μου και εγώ γλυφομούνι στην Αντιγόνη. Η Μαρίνα με τάπα στον κωλο της τι λεσβιακό μεταξύ τους !!! Η ώρα πέρασε νεράκι και εγώ μέθυσα στην κυριολεξία από την ενέργεια που βγάζουν οι δύο milfares !!! Δυστυχώς το τηλέφωνο της Αντιγόνης απέφυγε διπλωματικά να το δώσει η Μαρίνα !!! Και το κερασάκι στην τούρτα το τηλέφωνο από την reception του πριβέ ότι η χρέωση θα είναι 10 ευρώ παραπάνω φυσικά τους έγραψα στα @@δια μου. Κορίτσια ευχαριστώ για το υπέροχο DUO που μου χαρίσατε και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η Αντιγόνη να επικοινωνήσει μαζί μου !!! Κορίτσια το ξέρετε καλά και οι δυο σας.
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patridasole21, TRR, DRAGON XXX και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2025
Ναι αλλά άλλη βαθμολογία βάζουμε και άλλη βγάζει. Μου θυμίζει τον Χριστοδούλου τον Γελειογραφο να αναλογίζεται μπροστά από μια Κάλπη και να λέει Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κουτί ρημαδι να ρίχνεις ΌΧΙ το πρωί και ΝΑΙ να βγεί το βράδυ !!! Σας θυμίζει κάτι αυτό ;; Προμοταρουμε Γραφεία Οργανωμένα ;; Οι Σωστές Ανεξάρτητες πρέπει να Εξαφανιστούν ;; Γίνεται bouling ;;
review reaction 5 tsontopoulos
24 Ιουνίου, 2025
Τι ενοεις ότι βάζεις άλλη βαθμολογία και άλλη βγάζει .
Σε ποιον αναφέρεσαι ότι προμοτάρει γραφεία στο σάιτ ; Χ στους διαχειριστές ;
Έχεις ιδέα τι σημαίνει το bullying η αλλιώς τραμπουκισμός ελληνιστί ;

Γιατί όλα πρέπει να είναι μια πλεκτάνη εναντίων μας , και παραπονιόμαστε αντί να προσπαθήσουμε να λύσουμε το εκάστοτε πρόβλημα με ορθολογισμό , ψυχραιμία και λογική ;

Επικοινώνησε το πρόβλημα σου ακριβώς και σε διαβεβαιώ ότι θα βρεθεί λύση …
review reaction 1 Senteron, Spyrman
24 Ιουνίου, 2025
Καλησπέρα, μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό της? Ευχαριστώ !!
24 Ιουνίου, 2025
Πολύ απλά @tsontopoulos δεν τον αφήνει να βάλει πάνω από 7 , ως είθισται στα νέα μέλη ,
και νομίζει οτι τον τραμπουκίζει το site....
review reaction 1 Διανοούμενος, Dimp107, tsontopoulos
24 Ιουνίου, 2025
Aυτη ακόμη μπορεί και κάνει ζουζουνιες? νόμιζα ότι θα ήταν με κάνα πι σε καπη σήμερα. Ήμουν νιος κ γέρασα, η φωτό της πρέπει να κλείνει την 15ετια χαλαρά. Και οι κριτικές για αυτήν εμφανίζονται κ εξαφανίζονται για καιρό όπως στο back to the future.
review reaction 3 tsontopoulos
25 Ιουνίου, 2025
ποσο πηγε το μαλλι για ντου 2 ωρες? η εξτρα χρεωση 10 ευρω απο που προεκυψε? Απο τη 2η κοπελα στο δωματιο?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6