Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Καιρός από την τελευταία φορά πάλι με εσκορτ δυστυχώς οι απαιτήσεις έχουν δυσκολέψει και μια περίπτωση κανονικής σχέσης που κηνηγούσα τόσο καιρό κατέληξε στο να φτάσω στην πηγή και να μην πιω νερό. Ετσι επισκέφθηκα το σάιτ προκειμένου να αποκτήσω μια εμπειρία που θα με αποζημιώσει.
Zaya λοιπόν. Η κοπέλα δε μοιάζει με τις φωτογραφίες γιατί από κοντά είναι πολύ πιο ωραία και διαφορετική. Καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου. Στα λίγα φάουλ θα βάλω τα χρήματα στην αρχή το ότι ενώ πήγα και έκανα ντους και είχα κάνει και πιο πριν σπίτι καθάρισε με το μαντιλάκι τον σημαιοφόρο και τέλος το ότι χρησιμοποίησε αρκετό υγρό - όχι δάκτυλα.
Στα θετικά θα πω ότι με έπεισε το show της νυμφομανούς βραζιλιάνας που έδωσε, ήταν φανερό ότι υποκρινόταν στο 70% αλλά ποιος ξέρει μπορεί όντως η κοπέλα να γουστάρει. Από την άχρωμη συμπεριφορά πολύ καλύτερη η όρεξη πάντως. Καθαρή, πολύ ωραίο χαμόγελο (πετούσε κάτι χαμόγελα στην πίπα με διαβολικό βλέμμα) και ήξερε να στηνόταν. Κατανοητική, δε δίστασε, άκουγε και γενικά ότι θες από μια εσκορτ στο έδωσε και με το πολύ παραπάνω. Στο ημίχρονο ήταν πολύ τσιλ τυπάκι καταφέραμε να επικοινωνήσουμε ακόμα και μέσα του τρανσλειτορ (εδώ να πω ότι οταν τη ρώτησα πόσο είναι επιχείρησε να πει στα αγγλικά 26 και είπε 16 και μόλις είδε το βλέμμα μου που άσπρισα κατάλαβε ότι πέταξε μπαρούφα). Γενικά τότε ίσως ξεχάστηκα λίγο και μου θύμησε μια φίλη μου από παλιά που είχαμε περιστασιακές περιπτύξεις και γενικά δε μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα. Ηταν πολύ καλό από όλες τις απόψεις. (Μέχρι και κράμπα έπαθα και δεν ξενέρωσα).
Αυτά να είστε καλά και να περνάτε όμορφα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή