Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 30 10
Call-Girls
117009
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αποτυχημενη μασαζοτσαρκα τις προαλλες και σκεφτηκα να ριξω μια ματια στο γκλαμουρ.
η αληθεια ειναι δεν το πολυπαρακολουθω τα τελευταια χρονια,ουτε το νημα,ουτε διαβαζω πολλες κριτικες.
πιο πολυ στα γρηγορα ξεπεταω το νημα,παρα το διαβαζω.
αλλωστε με την επιδρομη απο τις Λατινες και σε αυτο το γραφειο,δεν βρισκω τον λογο για σοβαρη μελετη.
τελος παντων.
βρηκα 4-5 επιλογες στο σαιτ του γκλαμουρ.
4η κατα σειρα ηταν η Αννα.
οι πρωτες 3 δεν ηταν διαθεσιμες την ωρα που ηθελα,παρα μονο πολυ αργα που εγω δεν μπορουσα.
επιλογη της Αννας λοιπον.
35αρα την εκοψα ηλικιακα,καμμια σχεση με τα 25 που αναγραφεται στην καρτελλα της.
οι φωτο της ειναι επεξεργασμενες αρκετα και παλιες,ειναι ομως αυτη που δειχνουν.
μετρια εμφανιση στο προσωπο,ξεπλυμενο ξανθο ανοιχτο το μαλλι,πιο κοντο απο τις φωτο εδω,σωμα ομως καλο για τα γουστα μου,αδυνατο με ωραια ποδια,κωλο στη θεση του,αν και μου φανηκε ενισχυμενος.
στηθος πλαστικο,καραφουσκωμενο και σκληρο στην αφη και χωρις πολλα πολλα πασπατεματα,αφου δεν ηθελε το κοριτσι.
επικοινωνια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,αφου δεν ομιλουσε ουτε Αγγλικα,ουτε εστω λιγα Ελληνικα,ουτε εγω μιλαω Ρωσικα και ετσι περιοριστηκαμε στα πολυ πολυ βασικα.
δηλαδη τα money,one hour,shower,extra,massage,finish κλπ κλπ.

φρεσκαρισμα ξανα απο μερους λοιπον μου και εναρξη του αγωνος.
το κοριτσι ειχε βαλει και λιγη μουσικη στο κινητο να παιζει και με περιμενε στο κρεββατι.
μαυρισμενο κορμι,tan lines απο σολαριουμ να ξεχωριζουν και με ενα χαμογελο πιο πολυ τυπικο θα το χαρακτηριζα.
φιλια εκατερωθεν για ζεσταμα,πολλα πολλα στο στηθος δεν ειχαμε οπως ειπα αφου δεν επιτρεποταν κι ετσι την περιποιηθηκα πρωτος χαμηλα.
περιποιημενο μουνακι,το χαρηκα αρκετα με το κοριτσι να εχει παρει και την αναλογη θεση για να με διευκολυνει,λυγιζοντας τα ποδια πισω και ανασηκωνοντας τη λεκανη της.
δακτυλα δεν επιτρεπονται μπρος,ουτε πισω.
θελει απλες κινησεις.
σειρα της μετα για στοματικο.
το στοματικο της το κατατασσω στα καλα που μου εχουν κανει.
οχι τελειο,αλλα καλο.
περιποιηθηκε το κεφαλι αρκετα,επαιξε με την γλωσσα της,εκανε τα dt της ανα διαστηματα και τον επαιρνε ολον μεσα,συμμετειχαν αρκετα και οι μπαλλες στο παιχνιδι που εκανε και μετα απο 6-7 λεπτα αφεθηκα και τελειωσα στο στομα της.
σηκωθηκε χωρις βιασυνη και τα εφτυσε στο μπανιο.
διαλειμμα μετα και το δευτερο δικο μου φρεσκαρισμα και το κοριτσι προσφερθηκε να μου κανει μασαζ,αφου επικοινωνια δεν υπηρχε.
παλεψε λιγο το μασαζακι,χαλαρωσα,μετα απο λιγο μου εκανε και βυζομασαζ,γυρισα μετα ανασκελα για βυζομασαζ κι απο μπροστα.
ξερει να χρησιμοιποιει τον βυζο της,με εφτιαξε σε γρηγορο χρονο.
στο δευτερο γυρο ξεκινησε μετα το βυζομασαζ με πιπα οπως την περιεγραψα παραπανω.
μολις εγινα για τα καλα ντουρος,περασα κρανος.
αρχη με cow χαλαρα και φιλια στο στομα.
την εβαλα μετα στα τεσσερα και ανεβασα ρυθμο πανω στο κρεββατι και για το τελος την τοποθετησα στη ακρη του κρεββατιου και την επαιρνα ορθιος στα τεσσερα.
τελειωμα αφου γυρισε στο στομα και σκουπισμα χωρις βιασυνη.
συμπερασματικα.
τυπικο γαμησακι θα το χαρακτηριζα,οχι τιποτα wow,το κοριτσι ανταποκριθηκε δεν εχω παραπονο,δεν αρνηθηκε κατι,ουτε εγω ζητησα τιποτα εξτριμ,ηταν τυπικη στο τι προσφερε και τι οχι,διεκρινα και μια δοση τυποποιημενου σερβις ομως σε στυλ κασετας και αυτο ηταν ολο.
στο τελος τελος δεν θα ελεγα οτι τα εκλαψα,αλλα δεν μου εχει μεινει και κατι εξαιρετικο να θυμαμαι.
αυτα με δυο λογια.
να ειμαστε καλα και παμε για αλλα.
η αληθεια ειναι δεν το πολυπαρακολουθω τα τελευταια χρονια,ουτε το νημα,ουτε διαβαζω πολλες κριτικες.
πιο πολυ στα γρηγορα ξεπεταω το νημα,παρα το διαβαζω.
αλλωστε με την επιδρομη απο τις Λατινες και σε αυτο το γραφειο,δεν βρισκω τον λογο για σοβαρη μελετη.
τελος παντων.
βρηκα 4-5 επιλογες στο σαιτ του γκλαμουρ.
4η κατα σειρα ηταν η Αννα.
οι πρωτες 3 δεν ηταν διαθεσιμες την ωρα που ηθελα,παρα μονο πολυ αργα που εγω δεν μπορουσα.
επιλογη της Αννας λοιπον.
35αρα την εκοψα ηλικιακα,καμμια σχεση με τα 25 που αναγραφεται στην καρτελλα της.
οι φωτο της ειναι επεξεργασμενες αρκετα και παλιες,ειναι ομως αυτη που δειχνουν.
μετρια εμφανιση στο προσωπο,ξεπλυμενο ξανθο ανοιχτο το μαλλι,πιο κοντο απο τις φωτο εδω,σωμα ομως καλο για τα γουστα μου,αδυνατο με ωραια ποδια,κωλο στη θεση του,αν και μου φανηκε ενισχυμενος.
στηθος πλαστικο,καραφουσκωμενο και σκληρο στην αφη και χωρις πολλα πολλα πασπατεματα,αφου δεν ηθελε το κοριτσι.
επικοινωνια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,αφου δεν ομιλουσε ουτε Αγγλικα,ουτε εστω λιγα Ελληνικα,ουτε εγω μιλαω Ρωσικα και ετσι περιοριστηκαμε στα πολυ πολυ βασικα.
δηλαδη τα money,one hour,shower,extra,massage,finish κλπ κλπ.

φρεσκαρισμα ξανα απο μερους λοιπον μου και εναρξη του αγωνος.
το κοριτσι ειχε βαλει και λιγη μουσικη στο κινητο να παιζει και με περιμενε στο κρεββατι.
μαυρισμενο κορμι,tan lines απο σολαριουμ να ξεχωριζουν και με ενα χαμογελο πιο πολυ τυπικο θα το χαρακτηριζα.
φιλια εκατερωθεν για ζεσταμα,πολλα πολλα στο στηθος δεν ειχαμε οπως ειπα αφου δεν επιτρεποταν κι ετσι την περιποιηθηκα πρωτος χαμηλα.
περιποιημενο μουνακι,το χαρηκα αρκετα με το κοριτσι να εχει παρει και την αναλογη θεση για να με διευκολυνει,λυγιζοντας τα ποδια πισω και ανασηκωνοντας τη λεκανη της.
δακτυλα δεν επιτρεπονται μπρος,ουτε πισω.
θελει απλες κινησεις.
σειρα της μετα για στοματικο.
το στοματικο της το κατατασσω στα καλα που μου εχουν κανει.
οχι τελειο,αλλα καλο.
περιποιηθηκε το κεφαλι αρκετα,επαιξε με την γλωσσα της,εκανε τα dt της ανα διαστηματα και τον επαιρνε ολον μεσα,συμμετειχαν αρκετα και οι μπαλλες στο παιχνιδι που εκανε και μετα απο 6-7 λεπτα αφεθηκα και τελειωσα στο στομα της.
σηκωθηκε χωρις βιασυνη και τα εφτυσε στο μπανιο.
διαλειμμα μετα και το δευτερο δικο μου φρεσκαρισμα και το κοριτσι προσφερθηκε να μου κανει μασαζ,αφου επικοινωνια δεν υπηρχε.
παλεψε λιγο το μασαζακι,χαλαρωσα,μετα απο λιγο μου εκανε και βυζομασαζ,γυρισα μετα ανασκελα για βυζομασαζ κι απο μπροστα.
ξερει να χρησιμοιποιει τον βυζο της,με εφτιαξε σε γρηγορο χρονο.
στο δευτερο γυρο ξεκινησε μετα το βυζομασαζ με πιπα οπως την περιεγραψα παραπανω.
μολις εγινα για τα καλα ντουρος,περασα κρανος.
αρχη με cow χαλαρα και φιλια στο στομα.
την εβαλα μετα στα τεσσερα και ανεβασα ρυθμο πανω στο κρεββατι και για το τελος την τοποθετησα στη ακρη του κρεββατιου και την επαιρνα ορθιος στα τεσσερα.
τελειωμα αφου γυρισε στο στομα και σκουπισμα χωρις βιασυνη.
συμπερασματικα.
τυπικο γαμησακι θα το χαρακτηριζα,οχι τιποτα wow,το κοριτσι ανταποκριθηκε δεν εχω παραπονο,δεν αρνηθηκε κατι,ουτε εγω ζητησα τιποτα εξτριμ,ηταν τυπικη στο τι προσφερε και τι οχι,διεκρινα και μια δοση τυποποιημενου σερβις ομως σε στυλ κασετας και αυτο ηταν ολο.
στο τελος τελος δεν θα ελεγα οτι τα εκλαψα,αλλα δεν μου εχει μεινει και κατι εξαιρετικο να θυμαμαι.
αυτα με δυο λογια.
να ειμαστε καλα και παμε για αλλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2025
Μεγάλοκοπέλα με χιλιόμετρα η κασέτα είναι αναμενόμενο πλέον.
Heavywash
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1