Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 5 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με μια ψηλή ωραία γυναίκα κοντά στα 30 με τα συνήθη ανατολικο-σλαβικά χαρακτηριστικά. Σικάτο ελαφρύ ντύσιμο και αισθησιακά εσώρουχα. Είναι κάπως μαγκωμένη στη συμπεριφορά της με την είσοδο αλλά η άνεση χρόνου (1,5 ώρα) της επέτρεψε να λυθεί ευχάριστα στη συνέχεια. Καθαριότητα άριστη, επικοινωνία υπάρχουν δυσκολίες με τα αγγλικά αλλά η καλή διάθεση βοηθά να ξεπεραστούν τα εμπόδια συννενόησης. Με την συνοδεία μουσικής της επιλογής της, ξεκινήσαμε το μπαλαμούτι, δίνει ωραία γλωσσόφιλα, εξερευνήσαμε τα κορμιά μας και απόλαυσα τα γεμάτα και καλοστεκούμενα βυζιά της να μασαζάρουν το πρόσωπο και το κορμί μου. Οι ρώγες της κάγκελο, δεν χόρτασα να τις θηλάζω σαν πεινασμένο μωρό. Η πίπα της καλή με γεμάτα περάσματα στις μπάλες μου που στον δεύτερο γύρο ήταν ακόμα καλύτερη και πιο βαθιά. Την πήρα σε όλες τις συνήθεις στάσεις, αντέχει κοπάνημα και κωλοσκαμπιλάκια με μέτρο. Έχυσα στα βυζιά της την πρώτη φορά και στο πρόσωπο - στόμα στην επανάληψη. Στο ενδιάμεσο είχαμε μια ανάλαφρη κουβεντούλα όπως πρέπει να είναι στα διαλείμματα και από μόνη της ξεκίνησε ένα παρατεταμένο 69, γλείφοντας το μουνάκι της με επιφανειακό δακτύλιασμα μπρος και πίσω. Αν κάτι ήταν μείον, ήταν η ελαστικότητα της που είναι αναμενόμενη για το ύψος της. Μια αρκετά καλή συνάντηση σε ρυθμούς κυρίως gfe που ίσως την επαναλάβω. Vfm κοντά στο 7,5, χάνει το 8 λόγω της χρέωσης 40€ στο εξτρά αλλά οκ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θα θέλαμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν