Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 5 10
Call-Girls
36011
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μόλις την είδα στην σελίδα του glamour
με καυλωσα πολύ ως εμφάνιση και ως στυλ εστειλα στο γραφείο και αφού μου είπαν ότι είναι διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο μου για 1 ώρα
συμμάζεψα λίγο το χώρο μιας και έχει γίνει μπουρδέλο
αυτός ο χώρος έχει αγοραστεί μόνο για να βλέπω πουτάνες
αραχτός στην πολυθρόνα βλέποντας TV και πίνοντας λεμονίτα
δεν περνάει πολύς χρόνος και χτυπάει η πόρτα
σηκώνομαι να ανοίξω και μπαίνει μέσα η Alexandra με πολύ όμορφο και σικάτο ντύσιμο πρώτη εντύπωση πολύ καλή λέω από μέσα μου elga σίγουρα θα γαμήσεις καλά σήμερα
χαμογελαστή ευγενικοί με χαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα και ζήτησε να πάει για φρεσκάρισμα
πρόσωπο πολύ γλυκό και όμορφο με καστανά μάτια
στήθος υπέροχο με ωραία ρόγα
σώμα καλό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά
η επικοινωνία εγινε στη μητρική της γλώσσα
εγώ στην πολυθρόνα να την ακούω να κάνει μπάνιο και να είμαι σαν θηριο στο κλουβί βγαίνει από το μπάνιο υγρή όπως ήταν με τα νερά στο κορμι της και
με βλέπει σε κατάσταση ετοιμότητας και μου γελάει
πλησιάζει αργά και ερωτικά με τσαχπινιά μου βγάζει την πετσέτα πέφτει στα γόνατα και το πέρνει στο στόμα
σούπερ τσιμπουκι αισθησιακό με σάλιο εξαιρετικά βαθύ
περιποιήθηκε με τη γλώσσα της και τις μπάλες με βογγητα πνιχτα καυλας ενώ με κοίταζε στα μάτια συνέχεια η πούτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
την σηκώνω την κολλάω στον τοίχο και γλωσσόφιλα κατευθείαν φυλάω λαιμό αυτι κοιλιά και ορμάω στο πεντακάθαρο μουνακι της με τι γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
η τύπισσα άρχισε να τρέμει από καυλα και να μου πιάνει τα μαλλιά για να βάλω τη γλώσσα μου ακόμα πιο βαθιά
δεν άντεχα πολύ οπότε βαζω καποτα και όπως είμαστε όρθιοι την καρφώνω από πίσω και εκείνη να στηρίζεται στον τοίχο και να μου λέει ετσι μωρό μου μη σταματάς συνέχισε με αυτό το ρυθμό τρελαίνομαι
και ο elga να δίνει πόνο ασταμάτητα ώσπου δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
την σκουπίζω με υγρό μαντηλάκι και η πούτσα να μην πέφτει με τίποτα
την σηκώνω και την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω ένα τρελό γλειφομούνι με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
και η τύπισσα να μου λέει δεν αντέχω άλλο με έχεις τρελάνει
γάμαμε
βάζω προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα
και μπαίνω μέσα της και την καρφώνω ανελέητα
τον έπαιρνε μέσα της χωρίς να με κόβει καθόλου
ιεραποστολικό στα πλάγια και
τελευταία στάση εκείνη από πάνω και εντελώς ξαπλωμένη πάνω μου να κουνιέται και να καρφώνεται με λύσσα
εκεί δεν άντεξα βγάζω προφυλακτικό και την έχυσε τρέμοντας από καυλα στο στόμα και εκείνη να τα καταπίνει μέχρι τελευταία σταγόνα
πολύ καλή συνάντηση με μία γλυκιά και πανέμορφη κοπέλα
που οποιος την επιλέξει πιστεύω θα περάσει όμορφα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
με καυλωσα πολύ ως εμφάνιση και ως στυλ εστειλα στο γραφείο και αφού μου είπαν ότι είναι διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο μου για 1 ώρα
συμμάζεψα λίγο το χώρο μιας και έχει γίνει μπουρδέλο
αυτός ο χώρος έχει αγοραστεί μόνο για να βλέπω πουτάνες
αραχτός στην πολυθρόνα βλέποντας TV και πίνοντας λεμονίτα
δεν περνάει πολύς χρόνος και χτυπάει η πόρτα
σηκώνομαι να ανοίξω και μπαίνει μέσα η Alexandra με πολύ όμορφο και σικάτο ντύσιμο πρώτη εντύπωση πολύ καλή λέω από μέσα μου elga σίγουρα θα γαμήσεις καλά σήμερα
χαμογελαστή ευγενικοί με χαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα και ζήτησε να πάει για φρεσκάρισμα
πρόσωπο πολύ γλυκό και όμορφο με καστανά μάτια
στήθος υπέροχο με ωραία ρόγα
σώμα καλό με λίγα περιττά κιλά στην κοιλιά
η επικοινωνία εγινε στη μητρική της γλώσσα
εγώ στην πολυθρόνα να την ακούω να κάνει μπάνιο και να είμαι σαν θηριο στο κλουβί βγαίνει από το μπάνιο υγρή όπως ήταν με τα νερά στο κορμι της και
με βλέπει σε κατάσταση ετοιμότητας και μου γελάει
πλησιάζει αργά και ερωτικά με τσαχπινιά μου βγάζει την πετσέτα πέφτει στα γόνατα και το πέρνει στο στόμα
σούπερ τσιμπουκι αισθησιακό με σάλιο εξαιρετικά βαθύ
περιποιήθηκε με τη γλώσσα της και τις μπάλες με βογγητα πνιχτα καυλας ενώ με κοίταζε στα μάτια συνέχεια η πούτσα είχε γίνει κόκκινο αίμα
την σηκώνω την κολλάω στον τοίχο και γλωσσόφιλα κατευθείαν φυλάω λαιμό αυτι κοιλιά και ορμάω στο πεντακάθαρο μουνακι της με τι γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
η τύπισσα άρχισε να τρέμει από καυλα και να μου πιάνει τα μαλλιά για να βάλω τη γλώσσα μου ακόμα πιο βαθιά
δεν άντεχα πολύ οπότε βαζω καποτα και όπως είμαστε όρθιοι την καρφώνω από πίσω και εκείνη να στηρίζεται στον τοίχο και να μου λέει ετσι μωρό μου μη σταματάς συνέχισε με αυτό το ρυθμό τρελαίνομαι
και ο elga να δίνει πόνο ασταμάτητα ώσπου δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
την σκουπίζω με υγρό μαντηλάκι και η πούτσα να μην πέφτει με τίποτα
την σηκώνω και την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω ένα τρελό γλειφομούνι με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου
και η τύπισσα να μου λέει δεν αντέχω άλλο με έχεις τρελάνει
γάμαμε
βάζω προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα
και μπαίνω μέσα της και την καρφώνω ανελέητα
τον έπαιρνε μέσα της χωρίς να με κόβει καθόλου
ιεραποστολικό στα πλάγια και
τελευταία στάση εκείνη από πάνω και εντελώς ξαπλωμένη πάνω μου να κουνιέται και να καρφώνεται με λύσσα
εκεί δεν άντεξα βγάζω προφυλακτικό και την έχυσε τρέμοντας από καυλα στο στόμα και εκείνη να τα καταπίνει μέχρι τελευταία σταγόνα
πολύ καλή συνάντηση με μία γλυκιά και πανέμορφη κοπέλα
που οποιος την επιλέξει πιστεύω θα περάσει όμορφα και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;