Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γουστάρω γενικά τις ενισχύσεις στα χείλη και βυζια, δεν μου αρέσει το φυσικό στις call girls.
Επιζητουσα μια πουτανοφατσα για άγριο γαμησι , καθότι είχα καιρό να πάρω κοπέλα από χώρο.
Επέλεξα το γραφείο αυτό μετά από καιρό και ευτυχώς μου βγήκε. Άραξα μπιλ νωρις απόγευμα για να είμαι ξεκουραστος. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, ενημέρωσα από πριν ότι θέλω αναλ να είναι έτοιμο το μωρό.
Μπήκε το κορίτσι χαμογελαστό, φιλάκια απαλα, μπανακι και την αρχίζω εγώ γλυφομουνι και στις βυζαρες της , ενώ της έβαζα δαχτυλο στο στόμα. Χειλαρες , βυζαρες από τσοντα.
Αφού μούσκεψε την έβαλα να γονατίσει να γλύφει μπροστά στον καθρέφτη. Πέρασμα σκούφου, σάλιο στην πίσω τρύπα και ξεκίνησα να εισχωρω . Της άρεσε φωναζε και μου έβγαζε την γλώσσα της.
Σαν τσοντα με λατινική πορνσταρ. Την γύρισα να καθίσει πάνω μου αφού άλλαξα σκούφο, μπήκα λιγο μουνι και δεν άντεξα εχυσα μέσα της ,ένα φιλιομασταν με τα σεξυ χειλη της.
Για δεύτερο γύρο δεν πηγα , μου έκανε λίγο μασαζ την εγλυψα στις βυζαρες κ έφυγε χαμογελώντας το μωρό.
Προτείνεται σε όσους γουστάρουν βυζια και χείλη με ενίσχυση σαν τσοντα της λατινικής Αμερικής. Τα λεφτά στο τέλος. Το γραφείο ευγενικό, αποκατέστησα επαφή μαζί τους μετά από καιρό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2025
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!