Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 26 10
Call-Girls 109586
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με έφερε ο δρόμος μου από την Αθήνα, και μετά από καιρό είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.

Όσον αφορά το σπορ είμαι άτομο που προτιμά να μαζεύω καινούργιες εμπειρίες παρά να προσπαθώ να περιορίσω το ρίσκο, κάτι που με οδηγεί στο να δοκιμάζω καινούργιες κοπέλες κάθε φορά. Αυτή την φορά ήταν η εξαίρεση, μιας και θυμόμουν ότι είχα περάσει καλά με την ginger, και στις υπόλοιπες επιλογές δεν με τραβούσε κάτι ιδιαίτερα.

Έτσι κλείστηκε εύκολα το ραντεβού, πρώτο-πρώτο για την κοπέλα μεσημεράκι. Ήρθε ξεκούραστη, ορεξάτη, και ντυμένη με την φόρμα εργασίας (κόκκινο φόρεμα, 12ποντα, και με μακιγιάζ όπως συνηθίζεται). Δεν χρειάζεται να ξαναφέρω τα της εμφάνισης, καθώς όπως έχουν πει όλοι θα βρείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, με ότι αυτό συνεπάγεται. Στην αρχή δεν φάνηκε να με θυμάται, όχι πως αυτό είχε σημασία καθώς πήγε λίγο μπάνιο και με το που βγήκε έπεσε πάνω μου με γλωσσόφιλα αβέρτα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ρίτα να πέφτει για πίπα, που δεν της έλειπε τίποτα. Ακολουθούσε οδηγίες, έγλυφε μπάλες, και μάλιστα μου φάνηκε σαν να επιζητά να την κατευθύνεις εσύ, ώστε να μπορεί να σε ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Κάπου εκεί ήταν που με θυμήθηκε κι όλας, και το πως περάσαμε πριν από έναν χρόνο. Στην συνέχεια είχαμε πέρασμα σκούφου, εναλλαγές στάσεων αρχικά σε missionary, cowgirl (όπου τελείωσε), και doggy. Εντύπωση μου έκανε ότι καθ’ όλη την διάρκεια κρατούσε φουλ οπτική επαφή και έβγαζε αρκετά κάβλα, με τα γλωσσόφιλα να πέφτουν αβέρτα. Μετά από αρκετή ώρα με τελείωσε με στοματικό, όπου έγινε κατάθεση στο στήθος της.

Γενικότερα θυμόμουν πόσο καλά πέρασα την πρώτη φορά, και την δεύτερη ήταν ακόμα καλύτερα! Άμα κρίνω και από τις άλλες κριτικές, είναι πολύ καλή στην δουλειά της. Το μόνο ερωτηματικό που μου μένει τώρα είναι με την φίλη της την Βλάντα που ερχόντουσαν, και πόσο καλά θα μπορούσε κάποιος να περάσει και με τις δύο ταυτόχρονα.

Εν κατακλείδι, μου φαίνεται ότι η Ρίτα έχει περάσει στην κατηγορία των σταθερών επιλογών για τις φορές που θες να περάσεις καλά, σε GFE ρυθμούς, χωρίς να θες να ρισκάρεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν