Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 40 10
Call-Girls
150737
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μιλάμε για μια γκόμενα κλασσάτη , elegant μουνί , να το κυκλοφορήσεις να πέσουν κάτω.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελάστή με μαύρο φόρεμα και μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο όλο καύλα.
Αμεσως συστήθηκε και με αγκάλιασε.
Αρχισε το φάσωμα κι όταν ανέβασα ρυθμους μου λέει μπαίνω για ντουζ.
Βγήκε και αμέσως ξάπλωσε αφού την ειχα ευθυγραμμίσει για γλείψιμο.
Τελείωσα κ αμέσως τινάχτηκε να τον πάρει στο στόμα. Εδειχνε να το απολαμβάνει οπότε δεν της το χάλασα. Ωραίο αισθησιακό τσιμπούκωμα οπου τελικά παρέδωσα εκει.
Μετά απο ένα φρεσκαρισματάκι και απο τους δυο καταλήξαμε στο κρεβάτι. Μου πρότεινε μασαζ αλλα αρνηθηκα. Ήρθε στην αγκαλιά μου και με το χέρι της με ψαχουλευε.
Σιγα σιγά πάλι τον ειχε στο στόμα της . Ισως γουστάρει το τσιμπουκωμα τι ναπώ; Τον ρούφαγε για ώρα....
Να πώ ότι αντέχει σε καλό κάρφωμα και η φωνούλα της είναι ικανη να σε καυλωσει ακομα παραπάνω.
Δεν θα μεινει για πολλες μερες. Αν το ξερα απο νωρις θα την είχα στανταρακι.
Πανεμορφο μουνι με σωματάρα και τόσο υπάκουο.
VFM όσο δεν πάει.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελάστή με μαύρο φόρεμα και μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο όλο καύλα.
Αμεσως συστήθηκε και με αγκάλιασε.
Αρχισε το φάσωμα κι όταν ανέβασα ρυθμους μου λέει μπαίνω για ντουζ.
Βγήκε και αμέσως ξάπλωσε αφού την ειχα ευθυγραμμίσει για γλείψιμο.
Τελείωσα κ αμέσως τινάχτηκε να τον πάρει στο στόμα. Εδειχνε να το απολαμβάνει οπότε δεν της το χάλασα. Ωραίο αισθησιακό τσιμπούκωμα οπου τελικά παρέδωσα εκει.
Μετά απο ένα φρεσκαρισματάκι και απο τους δυο καταλήξαμε στο κρεβάτι. Μου πρότεινε μασαζ αλλα αρνηθηκα. Ήρθε στην αγκαλιά μου και με το χέρι της με ψαχουλευε.
Σιγα σιγά πάλι τον ειχε στο στόμα της . Ισως γουστάρει το τσιμπουκωμα τι ναπώ; Τον ρούφαγε για ώρα....
Να πώ ότι αντέχει σε καλό κάρφωμα και η φωνούλα της είναι ικανη να σε καυλωσει ακομα παραπάνω.
Δεν θα μεινει για πολλες μερες. Αν το ξερα απο νωρις θα την είχα στανταρακι.
Πανεμορφο μουνι με σωματάρα και τόσο υπάκουο.
VFM όσο δεν πάει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2025
Καύλωσα μ αυτά που διάβασα!
Spyrman
19 Ιουνίου, 2025
Μπορεί να έχει εμπειρία με το μικρόφωνο σε πίστες, όπως οι δικές μας τραγουδιστριες
Eros82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2