Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 63 10
Call-Girls 210887
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα εχει ωραίες καμπύλες κωλάρα μπουτια ωραια θυληκα γλυφει επίμονα πηδιεται ολα μια χαρα
Τελειώνουμε μου λέει
με κατεγραψες σε βιντεο(συγχρόνως στελνει μηνυμα στο γραφειο)

λεω ""Παρντόν?????(το κινητο μου εν τω μεταξυ "ξαπλωμενο" κατω στο κομοδίνο δηλαδη με την καμερα ν κοιταει κατω στο ξυλο ας πουμε)
της λεω "Παρτο δεστο" της δινω τον κωδικό
Το παιρνει το ανοιγει παει στα βιντεο στις φωτογραφιες ΤΙΠΟΤΑ
Μου λέει οτι το κατάλαβα οτι εβγαλες βιντεο επειδη μου ειπες να αλλάξουμε 2 στάσειςΜαλακίαΜαλακίαΧαχαχα!Χαχαχα!Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;........................................κλαιω

Μου λεει ΟΚ δεν βλέπω κατι....αλλα μάλλον με εκανες LIVE αναμεταδοση σε καποιο BLOG......ναι λέω στο LIVE EUROLEAGUE του Παπαθεοδωρου στο SDNA
Της λεω αντε πηγαινε κυρα μου...παρατα μας,,,στελνω και στο γραφειο και μου στέλνουνε μια θλιμμενη φατσουλα(αλλοι τρομπες και αυτοι....)

αυτα και να προσεχετε
Από το πολύ γαμησι που εχουν φαει αυτες,...δεν ξερεις τι μπορεί να γινει...μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος
Και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
133
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 3 info@123, Sasuke1213, anonX| και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2025
"Θηλυκα" μου ξεφυγε χορνυ
review reaction 3 tsontopoulos, boudog, piko και 3 άλλα μέλη
18 Ιουνίου, 2025
Την είχα δει περυσι, και να μου τη στείλεις δωρεάν δεν την ξαναβλέπω, την έχει δει κάπως η κυρά
review reaction 1 tsontopoulos, gbgtt, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
18 Ιουνίου, 2025
Στη θλιμένη φατσούλα του γραφείου έπρεπε να ρίξεις ένα CIF να ισιώσουν, καλά το είπες "καθυστερημένοι".
Η Inessa λογικά έχει IQ καρότου για να κάνει τέτοιο σκηνικό.
review reaction 1 review reaction 3 kolpos75, anonX|, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
18 Ιουνίου, 2025
DAN! CU-CKOO!!
review reaction 1 boudog, bytheway, Eros82
18 Ιουνίου, 2025
Μήπως όμως είσαι της Μοσάντ και αναμετάδιδες τις στάσεις της στον Νετανιάχου ? Χεχε!
review reaction 3 DirkDiggggler, rsotos7, xan4625 και 7 άλλα μέλη
18 Ιουνίου, 2025
Δύο κριτικές μέσα σε μια μέρα (μια αυτή και μια για ένα στούντιο) που φρικαρε η κοπέλα ότι την έβγαζαν βίντεο και ζήταγε να δει τις φωτογραφίες στο κινητό του πελάτη.

Χωρις παρεξήγηση, αλλά αν είναι μια φορά απαράδεκτες αυτές που ζήτησαν να δουν το κινητό σας, είστε δέκα φορές απαράδεκτοι εσείς που το δώσατε και δεν τις στείλατε από εκεί που ήρθαν.

Κατ’εμέ αυτή η κατηγορία αποτελεί τεράστια προσβολή.
review reaction 1 tsontopoulos, gnnakos, BisexualWannabe και 2 άλλα μέλη
24 Σεπτεμβρίου, 2025
Πω πω αδερφέ, έπαθα ακριβώς το ίδιο μαζί της! Πολύ ωραίο μουνί αλλά έχει θεματάκια... Ενώ την είχα στην πίπα για 2ο γύρο, κοίταξα σε κάποια φάση το κινητό για να δω πόση ώρα έχουμε και έφαγε τρελό σκάλωμα ότι την κατέγραψα!!! Κάπως την καθησύχασα και συνεχίσαμε αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά η συμπεριφορά της "κλείδωσε" . Κρίμα γιατί θα την έκανα άνετα στανταράκι αλλά είναι τρομερά καχύποπτη και το χάνει...
review reaction 1 gnnakos
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7