Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 3 10
Call-Girls
21281
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Τα χαρακτηριστικά και η ηλικία της κοπέλας κοντά στη πραγματικότητα. Επειδή είχε αναφερθεί από τον πρώτο κριτή, κάποια θέματα καθαριότητας, ευτυχώς δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο ή η ίδια ενημερώθηκε και φρόντισε να λυθεί ιατρικά (αν και το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει..). Κομψό ντύσιμο, αισθησιακά εσώρουχα, καλή γνώση των αγγλικών, βοήθησε στην επικοινωνία ότι ξέρω και εγώ λίγα γαλλικά. Συνολικά οι ρυθμοί συμμετοχής ήταν πρός το gfe και από τους δυο μας και δεν πιστεύω ότι το έχει για πιο hardcore καταστάσεις που ούτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει και πολύ (τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη). Κάνει καλή πίπα με ανάλογη περιποίηση των αμελέτητων, σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα. Πιο καλή η συμμετοχή της στο cow που απόλαυσα να χτυπιέται αρκετά παθιάρικα πάνω μου. Έχυσα την πρώτη φορά μέσα της και την δεύτερη εξωτερικά στα καπούλια της. Αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί του συστήματος για τα νέα μέλη, θα έβαζα 8 στη γενική συμπεριφορά - επικοινωνία - διάθεση στο σεξ. Το επτά για τα δικά μου κριτήρια είναι γενικά αρκετά καλός βαθμός για αυτό και όχι παραπάνω σε εμφάνιση. Επίσης το πιο σημαντικό για εμένα είναι το τελικό σχέση αξίας / κόστους (vfm) και θα προσπαθήσω να είμαι πάντα πιο αυστηρός σε όλες μου τις συναντήσεις που θα αφήσω κριτική. Θα την ξαναέβλεπα μόνο σε χαμηλότερη τιμή (150 - 160) και αν είχε κάποια βασικά εξτρά όπως cif, cim.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bataclan
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Εννοείται πλάκα κάνουμε καλός όρισες στο αιώνιο συγγραφικό έργο μας …
~srek7: ναι, σωστά! (οικονομία χώρου και χρόνου) / δεν υπήρχε περίπτωση ούτε 1/1000000 να κάνω ακάποτο μαζί της, ακόμη και αν μου το πρότεινε
~tsontopoulos: