Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χαμογελαστή κοπέλα με το που άνοιξα την πόρτα το πρόσωπο της έλαμπε από χαρά λες και είδε τον Άδωνι, Κάθισε την κέρασα ένα χυμό και μου έπιασε ψιλοκουβέντα να σπάσει ο πάγος΄Με ρώτησε αν έχω ενδιαφέροντα τίποτα χόμπι και αν μου αρέσουν τα ταξίδια, Αφού πέρασε κανένα 5 λεπτο μπήκε για ντουζ, με προσκάλεσε να μπω μαζί της αλλά την άφησα στην ιδιωτικότητα της
Όταν βγήκε με ρώτησε πλαγίως τι μου αρέσει στο σεξ να με κόψει και να συμβαδίσει μαζί μου στα δικά μου θέλω
Αφού της είπα τι μου αρέσει ξεκίνησε ένα ωραίο στοματικό και με πολλά φιλιά, Ανέβηκε από πάνω μου είχε αρκετή ενέργεια και δεν κώλωσε κάπου, Το τέλος ήρθε σχετικά εύκολα μες την καπότα με αυτή σε πλάγια θέση
Στο τελείωμα και μετά το ντουζάκι προσπάθησε να με γοητεύσει και πραγματικά με σαγήνευεσε
Τα αγγλικά της σε πολύ καλό επίπεδο όπως μου άρεσε το κορμί της με τα 3-4 παραπανίσια κιλά που είχε τα οποία της πήγαιναν, γενικά είναι για κυρίους το κορίτσι κι όχι για μπρουτάλ καταστάσεις
Κάνει έρωτα μαζί σου (μου) και θεωρεί την επικοινωνία σημαντική όπως και την οπτική επαφή, όταν μου μίλαγε με κοίταζε στα μάτια κι εγώ στα βυζιά
Νομίζω ότι είναι για ανθρώπους που ζητάνε ανθρώπινη επαφή κι όχι άγριο σεξ
Εμένα σε αυτή την κατεύθυνση με πήγε και πέρασα πολύ ευχάριστη ώρα
Στον δεύτερο γύρο με περιποιήθηκε με τσιμπουκάκι μέχρι και το +5΄

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
R-Luben
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, hornyasfuck, BikPenn και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2025
"...λες και είδε τον Άδωνι...", ποιον Άδωνη; τον Γεωργιάδη; μη με ξενερώνεις, η κριτική σου κατά τα άλλα όπως πρέπει, απλή και περιεκτική Έτσι!
B
bytheway
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, 21plus, bourgeois89 και 4 άλλα μέλη
16 Ιουνίου, 2025
Να υποθέσω ότι από θέματα υγιεινής (που αντιμετώπισε ο προηγούμενος κριτής), όλα εντάξει;
S
stdo
review reaction 1 hornyasfuck, 21plus, bourgeois89 και 5 άλλα μέλη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2