Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Call-Girls 22742
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αναμφισβητητα ωραία γυναίκα. Ψηλή ξανθιά, με καλές αναλογίες. Ηλικιακά στα γύρω στα 35, ενώ δε γυμνάζεται. Παρόλα αυτά το σωμα της δεν έχει χαλάσει. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικη, απο την 1η στιγμή σου δίνει να καταλάβεις οτι έχει έρθει για να περάσεις καλά. Πριν ξεκινήσουμε ρώτησε τι μου αρέσει, κυρίως για να μου πει τα δικα της όρια. Στο σεξ δεν είναι παθητική. Εαν είσαι ξαπλωμένος και της πεις να σε περιποιηθει θα κάνει καλά τη δουλειά της. Θα ξεκινήσει με φιλιά και γλυψιματα σε ολο το σώμα πριν πιάσει την πουτσα. Στο σεξ θα χρειαστεί να βάλει λιπαντικό αλλά θα αντέξει αδιαμαρτηρητα όση ωρα και να τη σφυροκοπας. Στον πρώτο γύρο, επειδή κράτησε πολύ ώρα μου ζήτησε να αλλάξω προφυλακτικό ενώ έβαλε και εξτρα τζελ. Η αίσθηση όμως ήταν καλή και το τέλος απολαυστικό. Για το 2ο δεν είχαμε πολύ χρόνο αλλά και εγώ δεν είχα αντοχές να το πάω με την ίδια ένταση. Οπότε μετά απο λίγη ώρα το τελείωσα βάζοντας τη να μου γλύφει τα αρχιδια.

Θεωρώ οτι η Σονια είναι μια σίγουρη επιλογή για κάποιον που θέλει μια ομορφη γυναίκα να τον περιποιηθει. Εαν θέλει πιπίνι με γυμνασμένο σώμα μπορεί να κοιτάξει και αλλού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες