Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 3 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτο ραντεβού, ντεμπούτο με το γραφείο απο ότι μου είπε η μικρή!
Ακριβέστατη στην ώρα της, καλοντυμένη, οχι πρόστυχα αλλά κομψά και ποιοτικά, είναι fun των επώνυμων ρούχων/αξεσουάρ από ότι κατάλαβα από την μετέπειτα κουβέντα μας.
Μπήκε αρκετά κουμπωμένη, φιλάκι στο μάγουλο και χειραψεία...την πατήσαμε λέω.. εμφανισιακά όμως αρκετά καλή, ομόρφο πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο, μαλλί μαύρο ίσιο στην πένα, σχετικά κοντούλα-petit που εμένα μου αρέσει πολύ, σώμα καλό, υπέροχο Channel άρωμα! Οπότε λέω άντε να το παλέψουμε..

Μετά από λίγη κουβεντούλα που καταλάβαινα ότι το χρειαζόταν για να χαλαρώσει, ντουζάκι και εμφάνιση με sexy εσώρουχα, μια χαρά θέαμα! Στήθος μικρό, καλοσχηματισμένο και πέτρα στητό με ωραίες ευαίσθητες ρόγες. Κωλαράκι μικρό, κοιλίτσα τέλεια . Δέρμα σφικτό και απαλό. Νινάκι με πολύ μικρά απαλά χειλάκια και ποοολύ στενό! Καθαρή και ευωδιαστή.
Στην αρχή του αγώνα ακόμα σφιγμένη, με ρώταγε τι θέλω κλπ, αλλά μετά από χαδάκια και διστακτικά φιλάκια ήταν εμφανές ότι χαλάρωνε και αφήνονταν! Η αποκαλυψη ήρθε μετά την δική μου περιποίηση, βογγητά, φωνές και τελείωμα με σπασμούς και πολλά υγρά!
Στοματικό το έχει, πήγε αρχικά να χρησημοποιήσει χέρι αλλά το ξέκοψα και ανταπεξήλθε μια χαρά, φιλότιμες προσπάθειες deepthroat με πνιξίματα, πολύ σάλιο, πρόστυχες ματιές και περιποίηση της γύρω περιοχής! Η γατούλα είχε μεταμορφωθεί! Ακολούθησε sex σε διαφορετικές στάσεις που ακόμα και όταν έγινε πιο δυνατό, ιδίως στο δεύτερο γύρο, ακολούθησε μια χαρά χωρίς μα και μου, παρότι είναι στενή! Α και τα φιλιά γίνανε πιο βαθιά και ερωτικά αλλά καταλάβαινα ότι δεν τρελαίνεται κιόλας.
Αγγλικά καλά. Συνολικά θα έλεγα ότι είναι ένα αξιόλογο new entry με προοπτική, περισσότερο gfe, δεν είναι για πολλά ζόρια ακόμα, ίσως αν αφεθεί..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Heavywash
Ανώτερος
30
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsontopoulos, Annapurna, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2025
Κοντούλα-petit κ στο site γράφει 1.73?? Συνήθως με το ύψος ειναι τυπικοί στα χαρακτηριστικά
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
15 Ιουνίου, 2025
Τελείωσε με σπασμούς λέει..χαχα..
Κ μεταμόρφωσε τη γατούλα σε μηχανή του σεξ ενώ τα φιλιά γίνονταν πιο ερωτικά...χαχαχαχα
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2