Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επειδή όπως λέει και ο μεγάλος Πασχάλης "τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις" μερικές φορές κάνω αναγνωριστικές συναντήσεις, κασκαντεριλίκια στην ορολογία του bou. Αυτή τη φορά διάλεξα τη Milana, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή (δυστυχώς).

Πρόσωπο όχι άσχημο, αλλά ούτε κάτι ιδιαίτερο και δείχνει ηλικία μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη. Κοντούλα, με αξιόλογο πλούσιο φυσικό στήθος, αλλά με κάποια κιλά παραπάνω. Επιδερμίδα καθαρή με μικρά μόνο tattoo. Αγγλικά πολύ περιορισμένα αλλά μιλάει Ισπανικά, όπως μου είπε, αφού μετά τον πόλεμο μετακόμισε στην Ισπανία. Όλα στο φυσικό εκτός από τα χείλια, τι μόδα και αυτή!

Έχει διάθεση να ικανοποιήσει, αλλά μου φάνηκε λίγο άγαρμπη, στις κινήσεις, στα στησίματα, στα φιλιά. Πάντως το προσπαθεί, δεν έχει κόφτες, ούτε μα και μου. Στενό νινάκι αλλά δεν δυσανασχετεί, ούτε κλέβει χρόνο.

Η Milana τιμά τα χρήματα αλλά για εμένα η συνάντηση δεν ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεάρχης
190
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2025
Δεν το λέω ειρωνικά αλλά καλόμαθες με τη Daria και την Sofia οπότε οι απαιτήσεις σου ανέβηκαν και η προσγείωση σου απότομη σε μετριότητες για τα δικά σου στάνταρντ.
review reaction 1 21plus, hornyasfuck, stdo και 3 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1