Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 21089
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από 2+ χρόνια αδράνειας, επιστροφή στην αρένα της πληρωμένης ηδονής. Η γυναίκα όπως έχουν αναφέρει σωστά και οι δυο προηγούμενοι κριτές, τιμά μέχρι και το τελευταίο ευρώ που δίνεις. Για μια ώρα ήταν ενεργητικά παρούσα και ικανοποίησε όλες τις επιθυμίες και ανάγκες μου. Το καλό με αυτές τις ηλικίες που ανήκει η Λίζα / Ναταλία είναι ότι δεν σπάει αρχίδια με κακομαθημένες συμπεριφορές όπως κάνουν οι νεότερες ψωνισμένες και ναρκισσίστριες του χώρου. Χάδια και γλωσσόφιλα βαθιά και αισθησιακά, πίπα πολύ καλή, καβάλημα με αντοχές σε όλες τις στάσεις. Άνετα με τελείωσε δύο φορές που για μένα είναι κατόρθωμα που δεν το έχουν πετύχει εύκολα ωραιότερες πόρνες στη μικρή μου καριέρα. Συμπληρωματικά υπόδειγμα καθαριότητας και ευγένειας. Συστήνεται για όσους ζητούν ποιότητα στο πήδημα, πέρα από εντυπωσιακές εμφανίσεις μουτζουρωμένες με τόνους μεικαπ και τοξικά πλαστικά στο κορμί και την συμπεριφορά τους. Δεν συστήνεται σε εκείνους που θέλουν να γίνουν followers στο Instagram ή όπου αλλού και νομίζουν ότι επειδή πήδηξαν μια ωραία γκόμενα και έγραψαν καλές κριτικές θα έχουν προνομιακή μεταχείριση. Το κινητό της σε σίγαση, όλη τη διάρκεια της συνάντησης για όσους αντιλαμβάνονται τι θέλω να πω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Yatoputso, hornyasfuck και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2025
My stepmom όπως την αποκαλώ στη κριτική μου είναι διαμαντάκι στη συμπεριφορά και στη συμμετοχή. Μεγάλο χαμόγελο
B
bytheway
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, midenikon και 1 ακόμα μέλος
16 Σεπτεμβρίου, 2025
καλησπερα φιλαρακο μου , απο σωμα τι λεει ? ειδα εβαλες 7 --- εννοω ειναι κυταριτιδα ο κωλος-βυζια πεσμενα ?
review reaction 1 hornyasfuck, lucifer69
19 Σεπτεμβρίου, 2025
@Buttlicker όχι δεν έχει κυτταρίτιδα ούτε πεσμένα βυζιά. Έχει την αναμενόμενη φθορά και χαλάρωση της πραγματικής της ηλικίας (30+). Για μένα αξίζει να τη συναντήσεις μια φορά και βλέπεις για συνέχεια...
review reaction 1 ButtLicker, hornyasfuck, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
23 Σεπτεμβρίου, 2025
@lucifer69 τελεια σε ευχαριστω για την απαντηση θα τη δοκιμασω οταν πληρωθω χαχα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4