Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 5 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μέρος 2
Πως ερχόσαστε κυρία μου στο φτωχικό μας με τέτοιον άερα ;
Είπαμε μωρή ,να είμαστε άνετοι όχι έτσι !
Δεν θελουμε να μας φέρετε , τούρτα γλυκά , η έστω και ένα γαλακτομπούρεκο από το κοσμικός , σαν κάθε καλός μουσαφίρης !!
Αλλά χαλαρώστε λίγο , εμείς είμαστε οι οικοδεσπότες και εσείς οι επισκέπτες !!!

Κάτι τέτοιο θα έλεγε η μάνα μου αν έβλεπε την αντζελινα να μπαίνει μέσα με φούρια και μια περίεργη διάθεση , λίγο … μαγκωμένη ας πούμε ….
Δυστυχώς εγώ δεν αντέδρασα έτσι και έκατσα περίεργος να δω το πρόκειται να γίνει ….

Μέρος 1
Από καιρό έβλεπα την αντζελινα και είχα κλείσει μια συνάντηση μαζί της .
Φανταζόμουν μια λατίνα αντζελινα Τζολί σαν και αυτή που δείχνουν οι φωτο με ένα ωραίο αδύνατο κορμί με τις απαραίτητες τορπίλες …
Με τον που την είδα απογοητεύτηκα πλήρως …
Κλασική φάτσα λατινες μα τα χαρακτηριστικά των φωτογραφιών , αλλά κλασική λατινοφατσα ενώ στις φωτογραφίες μοιάζει πιο Ευρωπαία…
Εκεί λίγο το σκέφτηκα τι θα κάνω και το αν και ποσό μοιάζει στο προφίλ της !
Ψιλοναποσβολομενος της αφήνω να μπει μέσα αφού την χαιρέτησα και μπαίνει μέσα με ένα πομπώδες βήμα και ένα τουπέ σαν να μου έλεγε θα γαμησεις απόψε μαλακα ….

Αν την έβλεπε ο μανούλα μου θα έλεγε δυο τρία λογάκια ….

Μέρος 3
Το σκηνικό όλο θύμιζε παλιό επαρχιακό μπουρδελο ,ωραίο κορμί η κοπέλα , αλλά η εμπειρία μάπα ..
Ζ

Τρίφτηκα λίγο στο κορμί μου για 2 λεπτά, γδύθηκε και καθώς τριβόταν με άφησε λίγο να χουφτώνω το στήθος και το κωλο , αλλά σημεία με την στάση του σώματος της δεν …. και έπεσε για πίπα, ξαφνικά !
Υπόψην η κοπέλα άργησε να έρθει 15 λεπτά , 5 λεπτά. Πριν από το ραντεβού μας έκανα μπάνιο , και
Ήμουν ακόμα βρεγμένος !

20 λεπτά πριν μπανιαρισμενος και αραχτός μέσα στο σπίτι με τα κλιματιστικά να λυσσομανά
Πέφτει μου το πιάνει σαν νεκρή μπεκάτσα και το μυρίζει η τυπισα λες και είναι παστουρμάς , η πήγε λαϊκή και διάλεγε ψάρια , να δει αν είναι φρέσκο !!

Το μυρίζει πάει να μπουκώσει , το σκέφτεται το κοιτάει , go wash μου λέει …
Οκ λέω δεν γαμιεται μπορεί κάτι να έγινε λάθος πάω , βγαίνω με το κινητό το κοριτσι αραχντονατο καναπέ να γελάει .
Κάθομαι περιμένω σαν μαλακας και λέω μάλλον θα την στείλω !!!

Εκεί μου λέει come Abby fuck
Me λέω άντε μπας και περάσουμε καλά !

Την περνώ πάμε δωμάτιο , ξαπλώνω έρχεται κοντά
Μου και αρχίζει μια μέτρια πίπα .
Η τυπισα είχε ξαπλώσει στήριζε με το κεφάλι με το χέρι της και μπούκωμα λες και είμαστε παραθεριστές στην παραλία και τσιμπουκωνω απο αγγαρεία !
Πάω να πιάσω λίγο στήθος σηκώνομαι πάω να πιάσω γκουυυυυ . Κάτι ήθελε να πει , και δεν έβγαζε το καυλί απο το στόμα ,
Σαν το μαστορα στην οικοδομή , πετάει τα μπετά με το τσιγάρο στο στόμα και πίνει μια τζούρα μπυρα για το γαμωτο ….
Πάω να χαϊδέψω μουνι πάλι γκουυυυ…..
Εκεί ξαπλώνω και ανοίγω τα χέρια μου μέσα στην ξενερα …
No μου λέει touch but with gel only …
Ότι ναναι ….

Με τα χίλια ζόρια καβλωνω της λέω ένα σε γλυψω να πάρουμε τ απάνω μας …
Η τυπισα τελείως ψεύτικα όλα σε μια φάση λίγο αφέθηκε αλαξε το τέμπο τις ανάσες αλλά μετά πάλι το χάλασε ..
Ημικαυλωμενος και με την καυλα μου ραγδαία να πάει να μηδενιστεί , της λέω έλα βάλε το σκουφάκι μα γαμησουμε …
3 λεπτά να ψάχνει τις καποτες στο τσαντάκι !!!!

Εκεί ξενέρωσα τις λέω πάμε έξω και τις εξηγώ ότι δεν ταιριάζουμε …
Εκεί άρχισε κάτι , τουλάχιστον αστεία plz fuck me baby και να παίζει και καλά το αιδοιο της κτλ .

Αυτή η οσμή που αφήνει κάθε άνθρωπος όταν είναι απεγνωσμένος ειανι για μένα ότι χειρότερο

Εκεί στέλνω μυνημα στο γραφείο , το κοριτσι εκεί why Abby come fuck me …
Εκεί της λέω δεν με νοιάζει κρατά χρήματα αρκεί όμως να ενημερώσεις τον οδηγό να φύγεις .

Εκεί μου λέει οκ Ty u !!!

Προσπάθησα να τηα εξηγήσω ότι ήθελα κάτι παραπάνω απο μια ξεπέτα αλλά αυτή εκεί στα όρια τηα ειρωνίας yea baby ofc baby .

Αν ήθελα μόνο να χύσω προτιμώ να βαράω μαλακια παρα να έχω τέτοιες συνάντησης .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
tsontopoulos
Ανώτατος
71
Πόντοι:
19.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, LION-974, Yatoputso και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2025
Όχι ότι την είχα στα προσεχώς αλλά βοήθησες να αποφύγω στραβοπάτημα σε έλλειψη διαθεσιμότητας άλλων επιλογών.
B
bytheway
review reaction 1 hornyasfuck, midenikon, FireRider(2) και 3 άλλα μέλη
14 Ιουνίου, 2025
Όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα, από το gde έχω ψωνίσει ότι καλύτερο στο πήδημα, την βραζιλιάνα Alicia που πέταγε σπίθες! Αν θυμάμαι καλά, άλλες δυνατές αναμνήσεις δεν έχω από εκεί. Οπότε δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά της και η ανικανότητα του γραφείου να τις εκπαιδεύσει στα βασικά τουλάχιστον.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 231645
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, midenikon, FireRider(2) και 5 άλλα μέλη
14 Ιουνίου, 2025
Να ανέφερες και κάτι ακόμα για το γραφείο που το ξέχασα .
Όταν τους είπα για να λήξη το ραντεβού νωρίτερα , προς τιμήν τους με ρώτησαν τι έγινε , αλλά αφότου τους εξήγησα ποτέ δεν έλαβα απάντηση !
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
14 Ιουνίου, 2025
Κριμα... με το που ειδα τις καινουριες φωτογραφιες ψαρωσα κι εγω, μετα ειδα τις παλιες και τις κριτικες και δεν καλεσα ποτε για συναντηση.
Δυστυχως επιβεβαιωσες τα προηγουμενα, τουλαχιστον τα εγραψες με ωραιο τροπο.
review reaction 1 hornyasfuck, midenikon, tsontopoulos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4