Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 8 10
Call-Girls
32029
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνεννόηση με το γραφείο άψογη, το κορίτσι ακριβώς όπως το βλεπετε στις φωτογραφίες, χωρίς κανένα ρετουσαρισμα, σέξι, όμορφη, με αστραφτερό, απίστευτα γλυκο χαμόγελο και πανω απο όλα, έχει άψογη συμπεριφορά και δείχνει να έχει έναν πολύ καλό χαρακτήρα που σπάνια συναντάς (για αυτό και το αναφέρω). Ωραίο κορμί με sexy tannings (πάνω και κάτω), κρικάκι στη μύτη και λίγα tattoo. Το μόνο ψεύτικο πάνω της είναι το στήθος, αλλά με καλή δουλειά, απαλό στην αφή, με καυλωτικες ρώγες που ανταποκρίνονται και βγάζουν μάτι! Κωλαράκι τουμπανεϊρο βραζιλεϊρο (εξού και ο τίτλος της κριτικής), φυσικώς πεταχτό, που κάνει την φαντασία σου να οργιάζει σαν το δεις! Η κοπέλα είναι για gfe καταστάσεις, με χάδια, φιλιά με γλώσσα (λίγο) , νάζια, χαμόγελα κατά την διάρκεια του σεξ, φυσικές καυλωτικες κραυγουλες χωρις καμία υπερβολή και απίστευτες γκριματσες ηδονής οταν αλλάζεις ρυθμό ή κάνεις βαθιά μπασιματα κλπ. Αυτές οι σεξι γκριμάτσες κοιτώντας σε στα μάτια, σε συνδυασμό με τα πονηρα χαμογελακια και τις κραυγουλες ηδονής, ειναι η γλυκιά εικόνα που μου έχει αφήσει αυτό το πετυχημένο ραντεβού. Θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία αλλά το σύστημα δεν με αφήνει. Μειονέκτημα η μη γνώση αγγλικών οπότε πέρα από τον τρανσλειτορ, μιλήσαμε τη γλώσσα του σώματος!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
αμφιβάλλω ότι την έχεις πάρει
και ναι η ραγάδες κάνουν μπαμ
Πρώτον, η κριτική μου προηγήθηκε χρονικά της δικής σου, όπως και το ραντεβού μου καθώς ήταν το 1ο της ημέρας άρα και οι λεπτομέρειες που έγραψα για την κοπέλα!
Δεύτερον, αν θεωρείς ότι η κοπέλα δεν αξίζει τότε γιατί έγραψες ως επίλογο στην κριτική σου: " Η τύπισσα είναι πολύ καλή και πιστεύω όποιος την επιλέξει θα περάσει εξαιρετικά"??? Ποιος είναι ο προμοτορας εδώ????
Τρίτον, δεν έχω όρεξη να τσακωνομαι με ηλιθιους γιατι η εμπειρία μου έχει δείξει ότι είναι χάσιμο χρόνου! Τράβα τωρα να βρεις κάτι άλλο να ασχοληθείς ή κάτσε παίξε το πουλάκι σου!