Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 15 10
Call-Girls
74884
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Το καθημερινό οφθαλμόλουτρο με καυλώνει. Όλα τα πιπίνια που χασκογελάνε στον δρόμο παίζουν με τα κινητά τους και τα έχουν βγάλει όλα στην φόρα είναι το μεγαλύτερο ερέθισμα για να καλέσεις το τηλέφωνο γραφείου και να γαμήσεις.
Η Πόπη μπήκε μέσα καμαρωτή και λυγιστή. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο.
Ήρθε στο κρεβάτι γυμνή. Ούτε πίπα δεν την άφησα. Την έβαλα κάτω και την γάμησα με έντονο ρυθμό για να φύγουν τα χοντρά. Μόλις έχυσα ήρθε και μου έδωσε ένα φιλί. Το αισθάνθηκα σαν επιβράβευση.
Μικρή ανάπαυλα για τον δεύτερο γύρο. Όσο ανέβαζα ένταση τόσο με ακολουθούσε. Τα κορμιά μας ήδη είχαν πάρει φωτιά και η Πόπη κάποια στιγμή πήρε τον έλεγχο και με μια αριστοτεχνική πίπα έχυσα και την τελευταία σταγόνα στο στόμα της.
Αυτά τα λίγα από την εμπειρία μου μαζί της.
Η Πόπη μπήκε μέσα καμαρωτή και λυγιστή. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο.
Ήρθε στο κρεβάτι γυμνή. Ούτε πίπα δεν την άφησα. Την έβαλα κάτω και την γάμησα με έντονο ρυθμό για να φύγουν τα χοντρά. Μόλις έχυσα ήρθε και μου έδωσε ένα φιλί. Το αισθάνθηκα σαν επιβράβευση.
Μικρή ανάπαυλα για τον δεύτερο γύρο. Όσο ανέβαζα ένταση τόσο με ακολουθούσε. Τα κορμιά μας ήδη είχαν πάρει φωτιά και η Πόπη κάποια στιγμή πήρε τον έλεγχο και με μια αριστοτεχνική πίπα έχυσα και την τελευταία σταγόνα στο στόμα της.
Αυτά τα λίγα από την εμπειρία μου μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα