Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συναντηση ειχε γινει περυσι περιπου μετα το τριημερο του αγιου Πνευματος. Μιας και περασε το φετινο θυμηθηκα το κωλι της Αριανας και μαλλον πρεπει να κατεβω για μια επαναληψη συντομα.

Βαθμολογια τοση μου επιτρεπει το σαη. Γενικα δεν ειναι και κατι κρυφο. Ο Κωλος της ειναι 10αρι καθαρο. Προσωπο στηθος οκ (φυσικα πολυ ανωτερα του μετριου)

Την ειχα παρει και απο το πρακτορειο, αλλα αυτη τη φορα ηταν πλεον ανεξαρτητη και πιο ακριβη. Κλασσικα ακαδημαικο τεταρτο τουλαχιστον στην αφιξη αλλα οκ. Το κοριτσι ερχεται φρεσκαρεται και βουρ στον πατσα. Γλωσσοφιλα χαλαρα στην αρχη. Ειναι απο τις λιγες γκομενες που απολαμβανω στοματικο (στα δικα μου μετρα). Για αλλη μια φορα μου τον εχωσε απευθειας μονη της στον πατο της. Επειδη για μενα σημασια δεν εχει το ταξιδι αλλα ο προορισμος, δε με ενδιαφερει "να κρατηθω" για να το απολαυσω. Στησιμο στα τεσσερα και εκτελεση οσο το δυνατον πιο συντομα! Δυσκολη γκομενα για να την κουμανταρεις αλλιως. Σε καβλωνει ομως ολο το πακετο. Επειτα ειχε ενα μασαζ απο μεριας της αλλα δεν ειναι του τυπου μου το συγκεκριμενο και δε ξερω αν το εχει αλλαξει η βελτιωσει απο τοτε... Δευτερος γυρος χαλαρος με στοματικο και περιποιηση της επιμαχης περιοχης. ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΑΖ!

Συγνωμη για τα 7ρια φταιει το συστημα (σεφτες στην αγγελια ομως)...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2024
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
7E727EF7-8023-4FCD-9C86-0231696ABD98
621B47C1-BAF1-4472-8FCD-F8D847D91107
kachaplias
Σπουδαίος
6
Πόντοι:
2.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, vitsiozos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2025
Καλημέρα . Που μπορώ να την βρω ? Ευχαριστώ
14 Ιουνίου, 2025
εχει αγγελια τυπε δεν ειναι κρυφη. εχει και νημα δικο της εδω μεσα... τωρα το ποτε μπορεις να τη βρεις ειναι αλλο θεμα (αν λειπει σε διακοπες κλπ) συνηθης εδρα ειναι η αθηνα και προσφερει μονο outcall
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2