Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 26 10
Call-Girls 109586
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Ρίτα Τζίντερ είχαμε συναντηθεί πριν χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς, πάντως με το που μπήκε στο σπίτι μου, με θυμήθηκε και μου άρεσε. Είχα αλλάξει κιόλας από τότε. Λιγότερα κιλά, πιο γυμνασμένος. Η ίδια ήταν το ΄ίδιο όμορφη και μου φαινότανε πως δεν γέρασε μια μέρα. Μπήκα στον πειρασμό να την ρωτήσω την ηλικία της αλλά πήρα την κλασική απάντηση ότι δεν ρωτάνε μια κοπέλα την ηλικία της.

Οι φωτογραφίες ακριβέστατες, ξανθιά με καμπύλες έντονες στα βυζιά, δηλ λεπτό κορίτσι. Αυτό όμως που με μάγεψε πάρα πολύ γιατί την πρώτη φο΄ρα ήμουν πιο τρακαρισμένος, αλλά θυμόμουν την ευγενική της φύση, είναι κι η πελατοκεντρική της αντιμετώπιση στο βαθμό που μπορεί φυσικά. Τα πικάντικα λογάκια δεν την χαλάνε και με φτιάξανε, όπως και τα βογγητά της. Πιο συγκεκριμένα δεν χρονοτρίβισε καθόλου με το να μου ζητήσει να καπνίσει ή να πιει κάτι, κάναμε ξεχωριστά στα πεταχτά ντους, για να μην της χαλάσω το μακιγιάζ και μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα. Ηρθε με τα εσώρουχά της. Τα γλωσσόφιλα τα έδινε απλόχερα. Με φίλησε και στο σ΄τηθος, όπως κι εγώ και μετά άρχισε την πίπα. Πήγαινε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, δηλ και στα μπαλάκια. Δεν την άφησα πάρα πολλή ώρα, γιατί ήμουν τέρμα καυλωμένος κι είχα κουμπώσει κι ένα σιάλις. Οπότε μου έβαλε λάστιχο και ξεκίνησε το καβάλημα. Εβαλε λίγο λιπαντικό, αλλά το προτιμώ κι εγώ αν είναι στενή. Το απολάμβανα αρκετά. Τα βογγητά της πολύ ωραία. Τα προστυχόλογα πότε στα αγγλικά, πότε στα ελληνικά. Αλλάξαμε στάση εκείνη στα 4 κι εγώ από πίσω στο αιδοίο της κι εκεί έδωσε ρεσιτάλ. Και πολλή ωραία όψη και τα βογγητά σε ένα σημείο φώναζε και με καύλωσε τόσο που έχυσα. Δεύτερη φορά σε μία ώρα δεν μπορώ, οπότε μετά κάτσαμε στο κρεβάτι και κουβεντιάζαμε. Μου έλεγε ότι ταξιδεύει συχνά για τουρισμό, οπότε για αυτό λέω εγώ το περιστέρι (που κατά κύριο λόγο μένω στην Αθήνα) κι εκείνη το χελιδόνι.

Συμπερασματικά, η κοπέλα νοιάζεται να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Δεν κλέβει ούτε σε χρόνο, ούτε στην διείσδυση. Είναι φουλ κοινωνική κι ευχάριστη παρέα. Οπότε όταν ξανάρθει, θα την ξανασυνατήσω σίγουρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή