Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Call-Girls
362754
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η συνάντηση με την κοπέλα πραγματοποιήθηκε φέτος τον Γενάρη. Η επικοινωνία έγινε δια τηλεφώνου και με συνοπτικές διαδικασίες κανονίστηκε για το Bill. Είναι μια όμορφη 40αρα με λεπτό κορμί, μεγάλες αλλά χαλαρές βυζάρες έτοιμες για πολλά παιχνίδια. Με το που μπήκε στο δωμάτιο, με χαμόγελο και θετική διάθεση άρχισε τα γλωσσόφιλα κι εγώ δε χόρταινα να χουφτώνω κωλαράκι και βυζάρες. Πιπίλισμα τις ρώγες της, δάχτυλο σε όλες τις τρυπούλες μ'εκείνη να μου χαϊδεύει το ήδη σκληρό εργαλείο μου. Κάθισε στο κρεβάτι μ'μένα όρθιο κι αρχίζει να με γλείφει. Ξαπλώνω κι απολαμβάνω μια υπέροχη πίπα, βαθιά υγρή μ'επιδέξια γλώσσα. Μετά ανέλαβα εγώ γλείφοντάς την στο πεντακάθαρο μουνάκι της. 1ος γύρος είχε ιεραποστολικό και στα 4 με δυνατά σφυροκοπήματα όπου την ώρα της κορύφωσης της λέω τελείωσέ κάνοντάς μου έντονα και πιο βαθιά μπουκώματα ώσπου την έχυσα στο στόμα κρατώντας το κεφάλι της. Φεύγει για ντουζάκι με μένα να προσπαθώ να βρω τις ανάσες μου. Επιστρέφω κι εγώ μετά το ντους ξαναρχίζοντας γλωσσόφιλλα χουφτώματα κλπ κλπ. Γλείφω για λίγο το μυρωδάτο μουνάκι της, με δάχτυλα σε όλες τις τρύπες, γλείψιμο κι από κείνη και ήρθε η ώρα του 2ου γύρου με καλό δυνατό αλλά και αισθησιακό γαμήσι με κείνη από πάνω όπου χοροπήδαγε σαν παλαβή και στα 4 για το anal όπου ήταν αρκετά δυνατή στη στάση αυτή και δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου παρά το μεγάλο μου εργαλείο ίσα ίσα που το ευχαριστιόταν. Καθώς ένιωθα να έρχεται το τέλος, την κατεβάζω την βάζω να ξαπλώσει με τις βυζάρες κοντά στο εργαλείο μου και αδειάζω πάνω στις ρώγες και στις βυζάρες της. Αφού στράγγιξα σκύβει τον βάζει στο στόμα της και μου τον γυάλισε τον με το σάλιο της. Δοκίμασα να την ξαναδώ τηλεφωνώντας της αλλά δεν ισχύει ο αριθμός της. Κρίμα που έχει σταματήσει γιατί ήταν μια πολύ καλή και τίμια επιλογή. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: