Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 13 10
Call-Girls
38181
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Χτεσινη συναντηση στον χωρο της στο Μεταξουργειο (Λ15)
Εφτασα 15' νωριτερα, μπηκα 5' νωριτερα.
Ειχα πει στο γραφειο για 1 ωρα ισως 1,5 & πως ισως επελεγα & πρωκτικο.
Καθαρος χωρος, πετσετα οχι σφραγισμενη.
Οι φωτογραφιες ειναι τουλαχιστον 5 ετων ή πολυ επεξεργασμενες.
Υπολογιστε +10 με +12κιλα.
Οχι κατι το τρελο, αλλα οχι αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες.
Πηγα ηδη μπανιαρισμενος αλλα ξαναεκανα εκει, ξυρισμενος πανω-κατω, πλυμενα δοντια και χωρις να εχω φαει κατι που μπορει να μυριζε.
Η κοπελα λιγο μαγκωμενη αλλα ψευτοχακογελαστη.
Ξεκινησα χαλαρα σε GFE (αυτο ηθελα, εκτος απο το πιθανο πρωκτικο), πηγε να κανει πιπα αλλα την εκοψα για αλλα 5' μπαλαμουτι για να λυθει λιγο,
μετα πιπα στην οποια ηταν καλη, το παλευε για deepthroat αλλα σφιγγειπιεζει με το χερι στην βαση, κατι που εμενα δεν μου αρεσειμε κοβει.
Καποια στιγμη το εβγαλε μονη της το χερι & μετα 1-2' εβαλε προφυλακτικο και καβαλησε (cow).
Στην αρχη με κυκλικουςαισθησιακους ρυθμους και μετα γρηγορα.
Στο 25' τελιωσα και καναμε ντους.
Μετα καθοταν μπρουμητα διπλα μου και δεν εκανε καποια κινηση.
Επιασε μια κουβεντα απο που ειμαι και για τατουαζ (εχουμε και οι 2) ενω εγω την χαϊδευα σε πλατη, μεση, μπουτια, κωλο (ηθελα λιγο χρονο πριν τον 2ο γυρο)
Εκανα κινηση και ανταποκριθηκε, την περιποιηθηκα και λιγο πριν τελιωσει με τραβηξε, μου πηρε 2' πιπα και εβαλε προφυλακτικο (ημουν ηδη ετοιμος).
Με παροτρυνε για ιεραποστολικο οπου ηταν το μονο σημειο που την ενιωσα πραγματικα να συμμετεχει, να ανασηκωνει λεκανη, να τυλιγει με τα ποδια της, να με τραβαει με ποδιαχερια να μπω ολος κτλ.
Ισχυει οτι αποζητα συχνα τα φιλια αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, με γλωσα μεν αλλα ρηχα και μονοτονα.
Χτυπησε το ξυπνητηρι της 5' πριν ληξει ο χρονος, δεν μου ειπε τιποτα & συνεχισαμε αλλα στα 3-4' καταλαβα οτι δεν θα τελιωνα 2η φορα και διεκοψα.
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν μου εβγαλε αυτο που ηθελα για να τελιωσω 2η φορα ή να παρω extra μιση ωρα ή πρωκτικο.
Οπως εχουν πει και αλλοι πριν απο μενα, πολυ υποτακτικη, αλλα πιο μπαμπατσικη απο τις φωτογραφιες.
Εφτασα 15' νωριτερα, μπηκα 5' νωριτερα.
Ειχα πει στο γραφειο για 1 ωρα ισως 1,5 & πως ισως επελεγα & πρωκτικο.
Καθαρος χωρος, πετσετα οχι σφραγισμενη.
Οι φωτογραφιες ειναι τουλαχιστον 5 ετων ή πολυ επεξεργασμενες.
Υπολογιστε +10 με +12κιλα.
Οχι κατι το τρελο, αλλα οχι αυτο που βλεπετε στις φωτογραφιες.
Πηγα ηδη μπανιαρισμενος αλλα ξαναεκανα εκει, ξυρισμενος πανω-κατω, πλυμενα δοντια και χωρις να εχω φαει κατι που μπορει να μυριζε.
Η κοπελα λιγο μαγκωμενη αλλα ψευτοχακογελαστη.
Ξεκινησα χαλαρα σε GFE (αυτο ηθελα, εκτος απο το πιθανο πρωκτικο), πηγε να κανει πιπα αλλα την εκοψα για αλλα 5' μπαλαμουτι για να λυθει λιγο,
μετα πιπα στην οποια ηταν καλη, το παλευε για deepthroat αλλα σφιγγειπιεζει με το χερι στην βαση, κατι που εμενα δεν μου αρεσειμε κοβει.
Καποια στιγμη το εβγαλε μονη της το χερι & μετα 1-2' εβαλε προφυλακτικο και καβαλησε (cow).
Στην αρχη με κυκλικουςαισθησιακους ρυθμους και μετα γρηγορα.
Στο 25' τελιωσα και καναμε ντους.
Μετα καθοταν μπρουμητα διπλα μου και δεν εκανε καποια κινηση.
Επιασε μια κουβεντα απο που ειμαι και για τατουαζ (εχουμε και οι 2) ενω εγω την χαϊδευα σε πλατη, μεση, μπουτια, κωλο (ηθελα λιγο χρονο πριν τον 2ο γυρο)
Εκανα κινηση και ανταποκριθηκε, την περιποιηθηκα και λιγο πριν τελιωσει με τραβηξε, μου πηρε 2' πιπα και εβαλε προφυλακτικο (ημουν ηδη ετοιμος).
Με παροτρυνε για ιεραποστολικο οπου ηταν το μονο σημειο που την ενιωσα πραγματικα να συμμετεχει, να ανασηκωνει λεκανη, να τυλιγει με τα ποδια της, να με τραβαει με ποδιαχερια να μπω ολος κτλ.
Ισχυει οτι αποζητα συχνα τα φιλια αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, με γλωσα μεν αλλα ρηχα και μονοτονα.
Χτυπησε το ξυπνητηρι της 5' πριν ληξει ο χρονος, δεν μου ειπε τιποτα & συνεχισαμε αλλα στα 3-4' καταλαβα οτι δεν θα τελιωνα 2η φορα και διεκοψα.
Δεν εκλαψα τα λεφτα μου αλλα δεν μου εβγαλε αυτο που ηθελα για να τελιωσω 2η φορα ή να παρω extra μιση ωρα ή πρωκτικο.
Οπως εχουν πει και αλλοι πριν απο μενα, πολυ υποτακτικη, αλλα πιο μπαμπατσικη απο τις φωτογραφιες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
τίποτα το ιδιαίτερο
και επίσης πιο παχουλή από τις φωτογραφίες
και αβαφτα νύχια ποδιών είχε