Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Call-Girls 34248
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ξεκινώντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νικόλ στο τηλ κέντρο γιατί εκτός από μια πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση , ασχολήθηκε αρκετά για να βρούμε κάτι να μου αρέσει σε μια δύσκολη ώρα και με το αν πέρασα καλά κτλ κτλ .
Ευχαριστώ Νικολ , εγώ βλέπω μια θετική εξέλιξη στο γραφείο κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα .
Τώρα στην κοπέλα 24 ετών , φοιτήτρια ανώτερης σχολής .
Οι προηγούμενε ακριτικές είναι κατατοπιστικές , ειδικά η προηγούμενη στο θέμα εμφάνισης , αλλά εγώ δεν την βρήκα χαρούμενη , αλλά αρχοντό όμορφη .
Στο σώμα έχει ένα πανέμορφο νεανικό φυσικότατο κορμάκι αλλα έχει χαλάρωση .
Αλλά το ατού της κοπέλας δεν είναι η εμφάνιση είμαι το πάθος για την δουλειά και για τον πως θα σε κάνει να περάσεις καλά .
Με του που μπήκε μέσα στο δωμάτιο της αμαρτίας μου είπε relax , now you are my king …
Δεν περίμενα πολλά αλλα σε 20 λεπτά η κοπέλα είχε περάσει σαν σίφουνας ηδονής από πανω μου .
Ωραίο τρομπόνι ρωσικής παλιάς σχολής με γλώσσα , τρομερά ανεκτικη σε όλα ,και ακούραστη στην ιππασία !
Μετά τον πρώτο γύρο με μούλιασε
Στην πίπα , γενικά δεύτερο γύρο ειδικά όταν είναι αργά δεν συνηθίζω αλλά η κατυ εκεί επιμονή υπομονή μέχρι να έχουμε ανόρθωση και δώστου φιλία και σεξ .
Γενικά τρομερά δοτική και ήταν ρε παιδιά 55 λεπτά να με κοιτάει στα ματια , με αυτές Τις ματαρες και να λιώνω.
Δεκτική σε γλύψιμο το απόλαυσε , δάχτυλα προτιμάει απ έξω .
Θα προσπαθήσω για συνέχεια με την πρώτη ευκαιρία γιατί μου έβγαλε μια ζεστασιά ένα πάθος , έναν αθωω ερωτισμό , εγώ ερωτεύτηκα ….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tsontopoulos
Ανώτατος
71
Πόντοι:
19.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Milfomaniac, Senteron και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2025
κ αυτή την ερωτεύτηκες ? από ότι θυμάμαι πρόσφατα έχεις ερωτευτεί 2-3 κοπέλες καπάκι ... είσαι αυτό που λένε "γαμήσι και ζημιά" Καπέλο Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 Spyrman, Senteron, lucifer69 και 4 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Ξεχάσαμε ήδη τη Havena?

Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 Senteron, lucifer69, Bartender 74 και 3 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Καλά όλα αυτά, αλλά πού το κατάλαβες ότι είναι κομμουνίστρια, σου το είπε;
review reaction 1 review reaction 3 lucifer69, Bartender 74, Elganador και 4 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
εγώ νόμιζα θα πας με την Miss Russia .. αλλά αν είναι να ερωτεύεσαι τόσο εύκολα , άστο .... σε κόβω να πέφτεις από κανένα μπαλκόνι ...Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos, Senteron και 3 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Χαχαχχα δεν ξέρω μαλακες μου έβγαλε κάτι αθώο κάτι τόσο γλυκό , ένιωθα λες και ήμουνα με ένα κοριτσάκι .
Άμα πλακωθεί γυμναστήριο θα ανεβεί πολύ γιατί με την χαλαρωση είχε ένα θέμα .
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, lucifer69 και 3 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Μήπως ηταν Μπολσεβίκα?
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74, lucifer69 και 2 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
"με την χαλάρωση έχει ένα θέμα" .... . ενώ εμείς όλοι είμαστε μες στην γράμμωση .... Καφές
review reaction 3 hornyasfuck, HoneyVoskos, Spyrman και 5 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Κοιτά εγώ πάντως τους καθρέφτες στο σπίτι αν είμαι μόνος του καλύπτω χαχαχαχαχ α
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, lucifer69 και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουνίου, 2025
https://youtu.be/plVxqxH2_QE?si=AzhasTZWYFZ24uCK
review reaction 3 Senteron
12 Ιουνίου, 2025
Μέρα παρά μέρα νέος έρωτας ρε συ;
Σε κόβω να σε χάνουμε καμιά μέρα Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 3 HoneyVoskos, Bartender 74, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10