Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 26285
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Δυστυχως ακυρωσα με αλλη κοπελα ,οποτε δεν ειχα διαβασει κριτικες για τη συγκεκριμενη ,αφου δεν ειχα χρονο.Ηρθε καθισε και παραγγειλα κρασι.Εχει ωραιο προσωπο ,αλλα αγυμναστο κορμι και οχι λεπτη οπως γουσταρω.Τα χρηματα τα ειχα στο τραπεζι οποτε τα εβαλε στη τσανατ της και εστειλε μνμ στο γραφειο ,οτι ολα ειναι οκ . Μιλησαμε λιγο ,πηγε για μπανιο και βγηκε με τη πετσετα .Τη πηρα απο το χερι και τη πηγα στο κρεβατι .Δε φιλα με γλωσσα , δε πηρε πιπα και εκεινο που με χαλασε πολυ ειναι οτι εχει σιλικονατο στηθος με τομες και χαλια αισθηση .Τη περιποιηθηκα και εδειχνε να το απολαμβανει.Τη γαμησα σε ιεραποστολικο ,doggy ,cow και παλι ιεραποστολικο οπου ηρθε το τελος .Πηγε για μπανιο και μετα απο αυτη μπηκα και εγω και οταν βγηκα θεωρουσα οτι θα παμε για δευτερο μερος ,αλλα ειχε ηδη ντυθει ενω ειχε περασει μονο μια ωρα .Με χαιρετησε και εφυγε .Το γραφειο αναφερει οτι το στηθος ειναι φυσικο ,οποτε για ακομα μια φορα λεει ψεματα .Μαυρο απο εμενα ,παρολο που εχει γλυκο προσωπο .Το σερβις της ειναι χαλια . Ελπιζω να βοηθησα για να μη κλαιτε και εσεις .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
kaavlas
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, piko, 21plus και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2025
Άλλο ένα φάουλ του γραφείου...
Γιατί συνεχίζεις?
review reaction 1 hornyasfuck, bytheway, midenikon και 3 άλλα μέλη
10 Ιουνίου, 2025
Δυστυχώς φίλε μου έπεσες και εσύ θύμα των προμότορων του site... Ευλόγησον
Λυπάμαι πολύ.

Το γραφείο θα ήθελα να ήξερα τι Παπάτζα θα πει πάλι... Ναι!
review reaction 1 BigMountain, hornyasfuck, bytheway και 4 άλλα μέλη
10 Ιουνίου, 2025
Δυστυχώς το ίδιο γραφείο . Θα πρέπει άμεσα να διορθώσουν τα σιλικονούχα βυζια της κοπέλας , διαφορετικά είναι ψεύτες !
review reaction 1 hornyasfuck, bytheway, midenikon και 1 ακόμα μέλος
10 Ιουνίου, 2025
Pa Luki Luk δυστυχώς τη πάτησα πάλι , αλλά ευτυχώς θα σώσω όσους διαβάσουν τη κριτική μου και το γραφείο θα χάσει λεφτά . Πετάω για Ισπανία τώρα οπότε θα χύσω λατινες στη μισή τιμή και πολύ καλό σέρβις όπως και πριν καιρό . Ισπανία έχει , κοπέλες από Βρνεζουελα , από Κολομβια , περουβιανες , βραζιλιανες , ,Αργεντινεσ , Σπανιολες και καποιεσ Μαύρες .Τα καλά μουνια δυστυχώς δεν έρχονται στο Ελλαδιστάν . Πάνε Εμιράτα . Τα δεύτερα πάνε Βέλγιο ή γειτονικές χώρες ( γαμησα παρά πολλά και καλα μουνια εκεί ) και τα τρίτα έρχονται στο Ελλαδιστάν . Τα όμορφα που έρχονται στην Ελλάδα , έχουν καβαλήσει το καλάμι και τα περισσότερα δεν ιδρώνουν για τη φανέλα . Μαύρο στα γραφεία που αναγράφουν ψεύτικες πληροφορίες. Οσο για τους προμοτάρες , έπρεπε το bou να τους μπλοκάρει .
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, midenikon και 2 άλλα μέλη
10 Ιουνίου, 2025
@kaavlas
μα αν μπλοκάρονται οι προμότορες, πώς θα πουλήσουν τις τριτοτέταρτες "μουνάρες" στου υπόλοιπους ρε μάν ? Εμμμμ
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, kaavlas, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2025
Δυστυχώς έχουν βρει μαλακες και βγάζουν 15000 το μήνα αφορολόγητα . Αν τα άξιζαν οκ , αλλά δυστυχώς σπάνια τα αξίζουν . Όσες αξίζουν δε τις πετυχαίνεις ελεύθερες. . Τώρα είμαι Ισπανία , οπότε θα χύσω λατινες !
review reaction 2 review reaction 1 Pa Luki Luk, Bartender 74
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6