Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 5 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Κριτική για την κοπέλα το λοιπόν για να μην τρελαίνεστε. Στην βαθμολογία μου προσπάθησα να είμαι αντικειμενικος όσο γίνεται. Φωτογραφίες ακριβεστατες. Το κορίτσι είναι μουναρος και αν δεννειχε τις πλαστικές στο κορμί θα επαιρνε 10 αν και στο κωλαράκι υπάρχει αγυμνασια. Απο την αρχή...η επικοινωνία με το γραφείο τιμια αλλά δύσκολη σε εναλλακτικές λύσεις τις οποίες δεν τις καταλαβαίνω καινθα εξηγήσω μετά. Ραντεβού στον χώρο της στην περιοχή που πας για να μην ξαναπάς.Εφτασα 3-4λεπτα νωρίτερα από το ραντεβού ζήτησα δωμάτιο και μου είπαν το κορίτσι θέλει 5 λεπτά ακόμα. Βεβαίως είπα και περπάτησα στην γειτονιά με τα πρεζάκια και τα μπουρδελα των 20 ευρώ.. ...να θυμηθούμε ότι ετοιμαζόμουν να δώσω 180+. Αφου δεν με λήστεψαν μετά από 15 λεπτά μου είπαν ανεβα. Πάω στην είσοδο ειπα στον αλλοδαπό τα συνθήματα και ανέβηκα. Έφτασα στον όροφο νοκ νοκ με παθος στη πόρτα και μετά από 3 λεπτά ένα μουτράκι ωραίο μου λέει πληζ 2 μινιτς.Περιμενα αλλά 10 λεπτα απέξω!!!κάποια στιγμή βγήκε και η Julia από το δωμάτιο και όσον μάλωνα με το γραφείο για το χαλι το μαυρο κανένα 3λεπτο μου άνοιξε ένα τούμπανο και με φιλιά με έβαλε μέσα.Απο τα νεύρα μου έκατσα 2 λεπτά στον καναπέ και μπήκα για μπάνιο όσο προσπαθούσε να με παρασύρει...μετά το μπάνιο είχαμε fuckable program...σα να πατήθηκε κουμπάκι...λάδια, κρέμες, φιλιά, στήσιμο, φτυσιματα ,πίπα δακρύων, τρυψιματα με το κορμί της πανω σου παντου ωραία εμπειρία....εύκολο τέλος τα πήρε στο σώμα...μπανακι και οι 2...δηλαδή εγώ...αυτή spa...3 φορές έπλυνε μαλλιά (το μαλλι μαύρο έως τον πάτωμα που λενε) ,σωμα και δωστου...στην αρχή θαύμαζα το κορμί που πλένονται μετά βαρέθηκα. Πήγα κρεβάτι και περίμενα αλλά 5 να πλυθεί. Μετά βγήκε και εβαλε κρέμες ,λοσιόν, ειδικά για τα μαλλιά λοσιονννν και μετά fuckable κουμπάκι...μασάζ παντού, μασάζ με το κορμί, μασάζ με τα χέρια, κρέμες ,λάδια,πιπες, δάκτυλα και στα Κατσικογάμης πολύ πόνο. 2ο τέλος στο λαστιχο. Πάω για μπάνιο γιατί είχε αρπάξει το κινητό.....το είχα πάρει απόφαση να την κάνω. Μπάνιο, ντύσιμο κοκ το βλέμμα δεν σηκώθηκε από το κινητό ακόμα και όταν έδωσα τα χρήματα. Όταν άνοιξα την πόρτα τότε θυμήθηκε ότι κάποιος υπάρχει και είπε περιμενε περιμενε.Λεω θα μου πει καμια μαλάκια για τα 180.Μου εδωσε ένα φιλάκιΓιούπιιι! Συγκίνηση μεγάλη με διαπέρασε εκείνη την στιγμή. Money Mouth...στην είσοδο κάθονται ολο το group για κουτσομπολιό...στεναχωριέσαι που την καθυστέρησες δηλαδή....συμπεράσματα...αμα σε έχουν για μαλακα Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
163
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, HoneyVoskos και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2025
Πολύ καλά τα είπες.
review reaction 1 hornyasfuck, bytheway, andronikos3 και 2 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
Εμπειρία ανεπανάληπτη, η βόλτα σου στο Central Park πριν το πήδημα. Ότι πρέπει για να πάρουν μπρος οι κάβλες σου Χεχε!
2
21plus
review reaction 1 hornyasfuck, bytheway, andronikos3 και 2 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
Προσωπικά, ναι θα ήθελα να την πηδήξω κυρίως από πίσω και να τα χύσω στη μούρη της. Όμως δεν θα στηθώ στην αναμονή για μέρες, στην ουρά γιατί είναι υπερτιμημένη στα 180 και στα εξτρά της και ούτε καμία γκομενάρα είναι, πολύ πλαστικό και φυσικά αν θα συμβεί μιλάμε μόνο για outcall, για incall στην μπίχλα που την έχουν φωλιάσει με τίποτα!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 231645
review reaction 1 hornyasfuck, bytheway, andronikos3 και 4 άλλα μέλη
07 Ιουνίου, 2025
Δεν την ρώταγες κι εσύ τουλάχιστον να σου δώσει καμιά συμβουλή για κρέμες, λάδια, σαμπουάν, μαλλακτικό, κλπ ?Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 review reaction 3 stdo, hornyasfuck, BigMountain και 4 άλλα μέλη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4