Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ερωτιάρα κυρίως για βυζολάγνους,μια γυναίκα που γραπώνει την πούτσα και δε την αφήνει σε ησυχία.

Πολλούς μήνες τώρα την είχα βάλει στο μάτι(από εποχές που μας έδειχνε και το πρόσωπο της), και εν τέλει κανονίστηκε ραντεβού για το προηγουμενο σκ απογευματάκι με 2-3 μηνύματα.άμεση εξυπηρέτηση απ το γραφείο.

Την περίμενα πιο νταρντάνα,πιο ζουμερή,αντιθέτως και με βάση όσα αξιόλογα διάβασα από τους συναγωνιστές εδώ,φαίνεται οτι έχει χάσει κιλά. Ψηλή,αεράτη και με σιδεράκια στα δόντια(διακριτικά αυτά δεν ενοχλούν),και με μαλλί σχετικά κοντό λιγο πιο κάτω από ώμους. Γενικά,καλή πρώτη εντύπωση,θέλει να κινηθεί σε GFE ρυθμούς, με αρκετό αισθησιασμό και αργές κινήσεις.με γλωσσόφιλα(χειλάκια ελαφρώς πειραγμένα),με αγκαλιές και στοματικό που αφοσιώνεται..περνάει και από αρχίδια,σε κοιτάει και στα μάτια και σου δίνει την εντύπωση οτι γουστάρει.Ιδανική για ήρεμες καταστάσεις,χωρίς εντάσεις,θα επιδιώξει και δεύτερο γύρο,προσωπικά εκεί παίχτηκε ισπανικό με λιπαντικό που το χα τεράστια ανάγκη ο άνθρωπος!
Δε θεωρώ πως θα τη συναντήσω δεύτερη φορά,καθώς επιδιώκω λίγο πιο περπατημένες πουτάνες με περισσότερη πρωτοβουλία με PSE, όμως αυτό δε παύει να ναι πολύ καλή σε όσα κάνει κυρίως σε αγαπούληδες.δε ξεκόλλαγε από πάνω μου και μονίμως ήθελε να κρατάει την πούτσα μου με στοργή και περηφάνεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν