Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 103366
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκινώντας απο την εξωτερική εμφάνιση είναι οτι βλέπεις στις φωτογραφίες. Ψηλή, αρκετά γυμνασμένη, οχι όμως γραμμωμενη. Κωλος πολύ καλός για χούφτωμα και βυζι ενισχυμένο μεν αλλά δεν ξεκίνησε απο πλάκα, οπότε ηταν αρκετά μαλακό. Η ηλικία οπως πολλοί ισως φαντάζεστε ειναι μεγαλύτερη.

Περνάμε τώρα στις υπηρεσίες. Η κυρία είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει είτε της αρέσει ειτε όχι αυτο που της ζητάς. Αρκει βέβαια να υπαρχουν όρια. Πάντα με χαμόγελο και καλη διάθεσή καθολη τη διαρκεια της συνεδρίας. Στην αρχή του πρωτου γυρου ξεκινήσαμε χωρις λιπαντικό. Μετά απο αρκετή ώρα έβαλε ενώ φάνηκε οτι ζορίστηκε λίγο. Δεν αναφέρε βέβαια κάτι, ούτε μου ζήτησε να αλλάξω ρυθμό. Το 1ο τελος ήρθε μετα απο πολύ ωρα και αρκετές εναλλαγές στάσεων. Ο 2ος γύρος ξεκινησε με τζελ και τελείωσε με λιγότερες στάσεις αλλά και σε λιγότερο χρόνο. Αυτο οφείλονταν κατα κύριο λογο στη δική μου κούραση και στο φοβο οτι αν το καθυστερούσα και αλλο θα δυσκολευομουν να τελειώσω.

Απο περιποίηση και γλυψιματα ισχύουν οτι εχουν περιγράψει και οι άλλοι.

Αξιζει να αναφέρω οτι αν και κατα τη διάρκεια της πραξης μεταμορφωνοταν σε μηχανή του σεξ τόσο με τη στάσεις οσο και με τις εκφρασεις της στο ημίχρονο εδειχνε οτι ηταν μια πολύ συγκροτημενη κύρια, η οποία θα μπορουσε να σε συνοδεψει σε κάποια αλλου τύπου περίσταση. Πέρα απο το σεξ που ηταν πολύ καλό προσωπικά τη συμπάθησα και σαν άτομο. Θα την ξαναέβλεπα εαν ήθελα δυνατό σεξ με μια εμπειρη γυναίκα.

Εαν σας αρέσει αυτό το προφιλ γυναίκας προχωρήστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή