Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 15 10
Call-Girls
86468
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Δυστυχώς, η εμπειρία μου δεν ήταν αυτή που περίμενα. Είχα κλείσει ραντεβού με την κοπέλα, αλλά το ραντεβού δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Η επικοινωνία ήταν αρκετά διεκπεραιωτική και χωρίς τον ζεστό χαρακτήρα που περίμενα. Φαινόταν να είναι περισσότερο συγκεντρωμένη στο να ολοκληρώσει τη διαδικασία να πάρει τα λεφτά και να φύγει παρά να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Επιπλέον, παρατήρησα ότι η κοπέλα είχε εξτρά κιλά σε σχέση με την εικόνα που είχα δει πριν κλείσω το ραντεβού, κάτι που με απογοήτευσε, καθώς δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.. Αν και κατανοώ ότι η εμφάνιση δεν είναι το πιο σημαντικό, είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια στις προσδοκίες.
Το μόνο θετικό ήταν το μεγάλο της στήθος, το οποίο είχε μια ελαφριά πτώση και ήταν φυσικό και όμορφο. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αντισταθμίσει την απογοήτευση από το υπόλοιπο της εμπειρίας.
Η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ τυπική και δεν υπήρχε πραγματική σύνδεση ή διάθεση για κάτι παραπάνω από τη διαδικασία. Στο τέλος, η εμπειρία μου ήταν αρκετά απογοητευτική και, δυστυχώς, δεν θα συνιστούσα την υπηρεσία αυτή.
Επιπλέον, παρατήρησα ότι η κοπέλα είχε εξτρά κιλά σε σχέση με την εικόνα που είχα δει πριν κλείσω το ραντεβού, κάτι που με απογοήτευσε, καθώς δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.. Αν και κατανοώ ότι η εμφάνιση δεν είναι το πιο σημαντικό, είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια στις προσδοκίες.
Το μόνο θετικό ήταν το μεγάλο της στήθος, το οποίο είχε μια ελαφριά πτώση και ήταν φυσικό και όμορφο. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αντισταθμίσει την απογοήτευση από το υπόλοιπο της εμπειρίας.
Η όλη ατμόσφαιρα ήταν πολύ τυπική και δεν υπήρχε πραγματική σύνδεση ή διάθεση για κάτι παραπάνω από τη διαδικασία. Στο τέλος, η εμπειρία μου ήταν αρκετά απογοητευτική και, δυστυχώς, δεν θα συνιστούσα την υπηρεσία αυτή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

Διότι αν το ζήτησες εσύ πάει καλά, διαφορετικά...