Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 5 10
Call-Girls
32927
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Στους δρόμους σήμερα όλη μέρα και το τι μουνί είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφεται
τα αρχίδια μου κόντευαν να εκραγούν από καύλα
μήνυμα λοιπόν στο γραφείο και αφού με ενημερώνουν ότι ήταν διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν
στην ώρα της η τύπισσα στο αγαπημένο μου πορνοξενοδοχείο στο κέντρο
με το που μπήκε μέσα μου έπεσε το σαγόνι
24 χρονών είπε από Βραζιλία
πρόσωπο καυλωτικό πουτανέ
με καστανά μάτια
χείλη πειραγμένα
στήθος ενισχυμένο εξαιρετικό
σώμα υπέροχο με διάσπαρτα τατουάζ
αγγλικά καλά μπορείς να συνεννοηθείς
με το που επιστρέφει από το φρεσκάρισμα αρχίζει το έργο
πέσε στα γόνατα της λέω στην πόρτα του μπάνιο έτσι όπως είσαι
πετάω την πετσέτα και ορμάω σαν ταύρος και της το καρφώνω στο στόμα μέχρι το λαρύγγι
να ενώνει με τα χέρια της πουτσοκέφαλο και αρχίδια μαζί και να γλύφει εναλλάξ τρελάθηκα δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
την πάω στο μπάνιο την ξεπλένω καλά καλά την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και ορμάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου όλο τρέλα όλο πάθος ως που εκεί δεν άντεξε και με πότισε με τα υγρά της
στήσιμο στα τέσσερα και εκεί στην κυριολεξία την ξεμουνιασα
με ασταμάτητο κομπρεσέρ
από πάνω στα πλάγια ιεραποστολικό ξανά στα τέσσερα ξανά από πάνω μετά στα όρθια η τύπισσα είχε παραδοθεί σε μένα ολοκληρωτικά γούσταρε τρελά τι φάση και το έδειχνε με κάθε τρόπο γλωσσόφιλα ατελείωτα όλο τρέλα όλο πάθος και να μου λέει έτσι μωρό μου γάμησε με σκίσε με θέλω να χύσω ξανά
να την έχω ξανά στα τέσσερα και ο ιδρώτας μου να πέφτει στα κωλομέρια της και να τον αλείφω με τα χέρια μου και να δίνω πόνο όσο πιο δυνατά μπορούσα ως που με πότισε ξανά με τα υγρά της με σπαραγμούς
βγάζω την καπότα και της τον καρφώνω ξανά στο λαρύγγι και της το κράταγα εκεί μέχρι πνιγμού ώσπου δεν άντεξα
και εκεί την πότισα σπέρμα στα βυζιά
πραγματικά η τύπισσα είναι φοβερή πέρασα εξαιρετικά και εννοείται προτείνεται ανεπιφύλακτα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
τα αρχίδια μου κόντευαν να εκραγούν από καύλα
μήνυμα λοιπόν στο γραφείο και αφού με ενημερώνουν ότι ήταν διαθέσιμη την ώρα που ήθελα τα διαδικαστικά κανονίστηκαν
στην ώρα της η τύπισσα στο αγαπημένο μου πορνοξενοδοχείο στο κέντρο
με το που μπήκε μέσα μου έπεσε το σαγόνι
24 χρονών είπε από Βραζιλία
πρόσωπο καυλωτικό πουτανέ
με καστανά μάτια
χείλη πειραγμένα
στήθος ενισχυμένο εξαιρετικό
σώμα υπέροχο με διάσπαρτα τατουάζ
αγγλικά καλά μπορείς να συνεννοηθείς
με το που επιστρέφει από το φρεσκάρισμα αρχίζει το έργο
πέσε στα γόνατα της λέω στην πόρτα του μπάνιο έτσι όπως είσαι
πετάω την πετσέτα και ορμάω σαν ταύρος και της το καρφώνω στο στόμα μέχρι το λαρύγγι
να ενώνει με τα χέρια της πουτσοκέφαλο και αρχίδια μαζί και να γλύφει εναλλάξ τρελάθηκα δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
την πάω στο μπάνιο την ξεπλένω καλά καλά την παίρνω από το χέρι και την πάω στο κρεβάτι της ανοίγω τα πόδια και ορμάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου όλο τρέλα όλο πάθος ως που εκεί δεν άντεξε και με πότισε με τα υγρά της
στήσιμο στα τέσσερα και εκεί στην κυριολεξία την ξεμουνιασα
με ασταμάτητο κομπρεσέρ
από πάνω στα πλάγια ιεραποστολικό ξανά στα τέσσερα ξανά από πάνω μετά στα όρθια η τύπισσα είχε παραδοθεί σε μένα ολοκληρωτικά γούσταρε τρελά τι φάση και το έδειχνε με κάθε τρόπο γλωσσόφιλα ατελείωτα όλο τρέλα όλο πάθος και να μου λέει έτσι μωρό μου γάμησε με σκίσε με θέλω να χύσω ξανά
να την έχω ξανά στα τέσσερα και ο ιδρώτας μου να πέφτει στα κωλομέρια της και να τον αλείφω με τα χέρια μου και να δίνω πόνο όσο πιο δυνατά μπορούσα ως που με πότισε ξανά με τα υγρά της με σπαραγμούς
βγάζω την καπότα και της τον καρφώνω ξανά στο λαρύγγι και της το κράταγα εκεί μέχρι πνιγμού ώσπου δεν άντεξα
και εκεί την πότισα σπέρμα στα βυζιά
πραγματικά η τύπισσα είναι φοβερή πέρασα εξαιρετικά και εννοείται προτείνεται ανεπιφύλακτα
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Θεωρώ ότι πρέπει να μπλοκάρουμε τον φίλτατο, διοτι οι κοπέλες τον ερωτεύονται και μετά δεν μας κάθονται ούτε με διπλά χρήματα.
Π