Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 5 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πέρασαν 3 ώρας και ακόμα είμαι ζαλισμένος .
Ελάχιστες φορές αφού έχω χύσει κάθομαι στο κρεβάτι αναψοκοκκινισμένο και φορώντας το χαμόγελο του μαλακα.
Το
Μωρό μπήκε μέσα με αέρα με φίλησε με θώπευσε και σήκωσε ελαφρά το φόρεμα της για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο απίστευτο κωλαρακι της .
Με έβαλε στο κρεβάτι και σαν μωράκι με αλοιψε με κρεμούσα και βούτυρο καρύδας και στην συνέχεια με φαγε κυριολεκτικά όλοκηλρο .
Το τσιμπουκι της απλό αλλά τρομερό , το καυλί κου μόνιμα να Βαράνε τις αμυγδαλές της με μπουκώματα .
Στο γαμησι να αλληθωρίζει και κα βγάζει πρόστυχα την γλώσσα της έξω σαν σύγχρονο Quetzalcoatl.
Στο γαμησι αγέρωχη και άκουραστη .
Το πουλάει το παραμυθάκι όμορφα και οποίος αγοράζει το γουστάρει κιόλας .

Λατινες συνήθως δεν γουστάρω όμως το συγκεκριμένο μωράκι με έκανε να το ερωτευτώ , και Νάντο σκέφτομαι και μετά το πέρας της συνάντησης μας .

Το κορμί της αψεγάδιαστο με καμία 10αρια καλλιτεχνικά Τάτου .

Το προσωπάκι της Νένα Νίκο και άκρως καθλωτικο .

Αν ήταν ένα Τσακ πιο φθηνή και έδινε το απίστευτο κωλαρακι της πιο φθηνά θα ήταν 10 και στην αξία .

Μια παράκληση στο γραφείο μόνο να προσέχετε τέτοια κορίτσια γιατί πραγματικά ανεβάζουν το επίπεδο , καινοί αγριάδες και οι μαγκιές δεν νομίζω ότι βγάζουν σε καλο .

Δεν θελουμε τρομαγμένα κοριτσάκια να φοβούνται μην κάτσουν 5 λεπτά παραπάνω με αδιανόητες συνέπειες για το έτος 2025 .

Το γεγονός ότι η κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν είδε ότι είχε περάσει η μια ώρα και πραγματικά ήταν σχεδόν σε κρίση πανικού δυστυχώς εμενα με βάζει να σκεφτώ διαφορά και αρνητικά πράγματακια , τα οποία δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι όταν συνεργάζομαι με κάποιο γραφείο πολυτελείας !!!!!!

Το να κάτσει μια κοπέλα 5 γαμημενα λεπτά παραπάνω η να αργήσει 10-15 -20 λεπτά δεν χάλασε ο κόσμος .

Σας εκτιμω σαν γραφείο γιατί ξέρω ότι σεβόσαστε τα κορίτσια .

Δεν θέλω να επιμείνω παραπάνω στο θέμα γιατί πραγματικά κάνω ικεσίες αλλά δυστυχώς η μικρή μου εμπειρία με έβαλε σε σκέψεις .

Εν κατακλείδι προσέχτε το μωράκι γιατί πιστεύω ότι άμα συνεχίσει έτσι και δεν κάει είναι ανερχόμενο αστέρι .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tsontopoulos
Ανώτατος
71
Πόντοι:
19.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, chicharito, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2025
Ωραία κριτική (και ευχομαι και αληθινή). Με κερασάκι στην το΄υρτα το κοινωνικό μήνυμα που δεν είναι παρά η κοινή λογική. Lemmy aproves
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, xan4625 και 7 άλλα μέλη
03 Ιουνίου, 2025
έχω την εντύπωση ότι από αύριο οι κριτικές θα πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς .
το έδωσες στεγνά το κορίτσι Καπέλο
review reaction 1 Senteron, Bartender 74, Heavywash και 8 άλλα μέλη
03 Ιουνίου, 2025
@ hard_rocker
Πως θα ήταν δυνατόν να λέω τόσες λεπτομερείς και να μην ήταν αληθινή ;;;
Με θεωρείς προμοτορα η ψεύτη και ότι δεν έκανα το ραντεβού ;

Άμα κοιτάξεις τις κριτικές έχω αρνητικές και θετικές για όλα τα γραφεία από αυτό και μόνο δεν πιστεύω ότι αξίζω τέτοια σχόλια …

Στην τελική γράφοντα η κυαλλεοδα μου είναι ένα απίστευτα ευαίσθητο θέμα , αν αποσκοπούσαν κάπου οι κριτικές μου δεν νομίζω να έθιμα κάτι τόσο ζωτικό αλλά και συνάμα ταμπού στον χώρο του αγοραίου έρωτα …

@xan4625 τα ωραία πράγματα στην ζωή πρέπει να μοιράζονται ….
Τέτοια μουνια και τέτοιες υπηρεσίες αξίζουν να δουλεύουν ….
review reaction 1 BigMountain, Bartender 74, Elganador και 3 άλλα μέλη
04 Ιουνίου, 2025
Απανωτές κριτικές από ελμούφαδορ και τσοντοπουλο σημαίνει πάμε παρακάτω………..τοσες γυναίκες υπάρχουν….δεν χρειάζεται συνωστισμός
review reaction 1 review reaction 3 Pa Luki Luk, srek7, stdo και 3 άλλα μέλη
06 Ιουνίου, 2025
@gnnakos

η κριτική του συναγωνιστή είναι ακριβέστατη

σε αλοίφει με κρέμα βούτυρο και σε τρώει ολόκληρο

Καπέλο
review reaction 1 tsontopoulos
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5