Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 12 10
Call-Girls
39574
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολύ καλή περίπτωση για όσους προτιμούν σκίνυ αδύνατες κοπέλες.Περιποιημένη από πάνω μέχρι κάτω που δείχνει ότι σέβεται τον εαυτό της και τον άνδρα που έχει στο κρεβάτι της. Γενικά έχει ακριβείς φωτογραφίες.Παρολο που είναι προηγουμένων ετών παραμένει έτσι.Επικοινωνία πολύ καλή.Απο Ουκρανία.
Πίπα δυνατή με τον πούτσο όλο μέσα στο στόμα της και ταυτόχρονη περιποίηση στα υπόλοιπα με βλέμμα ναζιάρικο και θελκτικό.Στο γλυφομούνι παραδίδεται η παίζει καλά θέατρο για να νομίζεις ότι πραγματικά έχει φτιαχτεί.
Πολλά κόλπα με δική της πρωτοβουλία και φουλ υπάκουη σε ότι ζήτησα πάντα με σωστή συμπεριφορά και από εμένα χωρίς ουγγανιές.
Είχε έρθει πριν λίγο καιρό και ξανά πάλι στα μέρη μας.Της άρεσει και την βλέπω τακτική όπως πολλές αλλες.Μακαρι να έρχονται τέτοιες.
Κόστος 250 γιατί πήρε παράταση το ραντεβού μισή ώρα συν το τελείωμα στο στόμα.
Πίπα δυνατή με τον πούτσο όλο μέσα στο στόμα της και ταυτόχρονη περιποίηση στα υπόλοιπα με βλέμμα ναζιάρικο και θελκτικό.Στο γλυφομούνι παραδίδεται η παίζει καλά θέατρο για να νομίζεις ότι πραγματικά έχει φτιαχτεί.
Πολλά κόλπα με δική της πρωτοβουλία και φουλ υπάκουη σε ότι ζήτησα πάντα με σωστή συμπεριφορά και από εμένα χωρίς ουγγανιές.
Είχε έρθει πριν λίγο καιρό και ξανά πάλι στα μέρη μας.Της άρεσει και την βλέπω τακτική όπως πολλές αλλες.Μακαρι να έρχονται τέτοιες.
Κόστος 250 γιατί πήρε παράταση το ραντεβού μισή ώρα συν το τελείωμα στο στόμα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν