Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 23 10
Call-Girls 80573
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Να ξεκινήσω με το γραφείο. Σε προηγούμενη επικοινωνία είχα μιλήσει με μία κοπέλα που μιλούσε καθαρά ελληνικά. Ενώ είχα ρίξει μία ματιά στις κοπέλες στο site, ρώτησα αν είχε να μου προτείνει κάποια κοπέλα. Κατευθείαν μου πρότεινε μία επιλογή λέγοντας ότι δεν θα το μετανιώσω και είχε δίκιο. Η κοπέλα που μου υπέδειξε την προηγούμενη φορά το γραφείο ήταν φανταστική και είχα περάσει υπέροχα.
Αυτή τη φορά μου απάντησε μία κυρία με σπαστά ελληνικά και ύφος εντελώς "μηχανικό" και "απότομο". Ρώτησα αν έχει να μου προτείνει κάποια κοπέλα και άρχισε να μου απαριθμεί όσες είχαν κενό την ώρα που με βόλευε. Την ξαναρωτάω αν προτείνει αυτή κάποια κοπέλα και μένει σιωπηλή. Ρωτάω λοιπόν εγώ αν η Ali είναι ελεύθερη και αν την προτείνει για GFE κατάσταση και μου απαντάει με ένα ξερό "Η Ali είναι καλή...". Της λέω να κλείσουμε το ραντεβού για 1,5 ώρα και να την ενημερώσει ότι επιθυμώ και υπηρεσία anal.

Η Ali έφτασε στο δωμάτιο μου 15 λεπτά νωρίτερα. Από εμφάνιση σκίζει. Πανέμορφη κοπέλα που δηλώνει 25 Μαΐων και μάλλον λέει αλήθεια. Μου ζητάει τα λεφτά προκαταβολικά. Της δίνω ό,τι αντιστοιχεί με βάση την ιστοσελίδα για 1,5 ώρα + anal και ξαφνιάζεται. Επικοινωνεί με το γραφείο. Με ρωτάει: "Έχει και extra;" Της λέω ΝΑΙ και μου απαντάει "Οκ".
Που σημαίνει ότι το γραφείο ΔΕΝ την ενημέρωσε για anal service. Που σημαίνει ότι δεν "προετοιμάστηκε" για αυτό. Αυτό είναι μεγάλο φάουλ από πλευράς του γραφείου.

Πίσω στην Ali. Κάνει γυμναστική και φαίνεται στο κορμί της. Δέρμα βελούδινο, κώλος στητός, χωρίς περιττά κιλά. Το μόνο που δεν αναφέρει κανένας συναγωνιστής είναι ότι το στήθος είναι αρκετά πεσμένο καθώς έχει υποστεί τις αλλαγές των 9μηνων ορμονών αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Ήρθε με casual ρούχα που εγώ το προτιμώ καθώς δεν βγάζει μάτι ότι είναι call-girl όταν μπαίνει στο ξενοδοχείο. Τα tattoo της είναι σχετικά λίγα και καλόγουστα. Μπαίνει για ντους.

Πλησιάζω για GFE κατάσταση και τρώω ήττα καθώς δεν φιλάει με γλώσσα. Σκέφτομαι ότι ίσως αν την ευχαριστήσω να χαλαρώσει και να αλλάξει διάθεση. Ξεκινάω να της κάνω στοματικό και με κράτησε εκεί μέχρι να τελειώσει (κανά 5λεπτο) με φωνές και σπασμούς. Της δείχνω ότι θα ήθελα να μου κάνει και αυτή στοματικό και μου κάνει μία πίπα εντελώς αδιάφορη: ίσα που με ακουμπούσε και χωρίς καθόλου ρούφηγμα. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο περιγράφει και άλλος συναγωνιστής, κάτι σαν "αερόπιπα" !
Δοκιμάζω άλλη μία φορά μήπως αρπάξω κανα φιλί με γλώσσα... τρώω ξανά πόρτα στα μούτρα.

Φοράω προφυλακτικό και στάση ιεραποστολική. Στενός κόλπος, πανέμορφο πρόσωπο από κάτω, δεν άργησε να έρθει το τέλος του 1ου γύρου.
Μπαίνουμε και οι δύο για ντους και ώρα για λίγο social να ανακτήσω δυνάμεις. Τα αγγλικά της είναι πολύ λίγα αλλά με τη βοήθεια του μεταφραστή στο κινητό, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Μου είπε ότι θέλει άλλο 1,5 χρόνο "δουλειάς" για να μαζέψει το κεφάλαιο που χρειάζεται και να παρατήσει το επάγγελμα. Επενδύει στη Βραζιλία σε διάφορες επιχειρήσεις (ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πωλήσεις μαγιώ, μεσιτικό γραφείο). Μου έδειξε και τις ιστοσελίδες με τις επιχειρήσεις.
Ώρα για 2ο γύρο. Την βάζω μπρούμυτα για να της κάνω λίγο μασάζ για να έχω θέα (και να πειράζω) τον απίστευτο πισινό της. Αφού καταφέρνω να φτιαχτώ κάπως με τη θέα, της ζητάω anal και δέχεται κατευθείαν χωρίς χαζοαντιρρήσεις. Η πίσω πόρτα είναι καλολαδωμένη και σηκώνει αρκετό μαρσάρισμα. Αυτό που με χάλασε όμως, είναι ότι μένει εντελώς απαθής την ώρα του πισωκολλητού, και με στάση σώματος άβολη (κουλουριάζεται) που τελικά "έπεσα" και δεν κατάφερα να ολοκληρώσω.

Και έτσι κάπως τελείωσε η 1,5 ώρα και χαιρετηθήκαμε.
Θετικά: Πανέμορφη, φανταστικό κορμί, δέχεται anal
Αρνητικά: Δεν φιλάει με γλώσσα σε όλους, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου δώσει GFE εμπειρία. Εντελώς παθητική στο sex, χωρίς συμμετοχή, αν δεν έχεις πρόβλημα να πηδιέσαι με sex doll είναι καλή επιλογή, αλλά σου βγαίνει κομμάτι ακριβή...
Έχω περάσει καλύτερα με άλλες κοπέλες, ΔΕΝ θα την ξανασυναντούσα.

[Οι βαθμολογίες είναι με άριστα το 7]

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
310€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
D
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Omega36, Yagulas, Score73 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2025
Ευχαριστούμε μαν, και κρίμα γιατί όντως φαίνεται πολύ ωραίο μωρό...
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
02 Ιουνίου, 2025
Αυτή κανονικά έπρεπε να σε πληρώσει για το ψυχολογικό στρες που περασες κ τα καψωνια που σου έκανε. Αλλά βρήκαν και τα κάνουν αυτά. Στην πατρίδα τους τις γ,@μανε και τις δέρνουν οι ασβερκοι νταβαδες τους κ τις έχουν για σφουγγαροπανα με κάτι ψιχουλα- κι εδώ μας το παίζουν κιουριες με γαλλικά κ πιάνο. Μαύρο στο μαυρογυαλουρο.
review reaction 1 hornyasfuck, piko, Bartender 74
02 Ιουνίου, 2025
Νομίζω αρκετοί καταλάβαμε με ποιά μίλησες τότε και με ποιά τώρα

Χεχε!

review reaction 1 hornyasfuck
03 Ιουνίου, 2025
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αδιάφορη γυναίκα στο sex!! Ας είναι κουκλάρα, ας έχει το πιο όμορφο κορμί, ας κάνει τα πάντα, αν δεν συμμετέχει είναι σαν να γαμάς sex doll!!!! Και το βασικότερο, κλαις και τα λεφτά σου....
review reaction 1 hornyasfuck, piko, srek7 και 2 άλλα μέλη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4