Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24642
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σπάνια έχω συναντήσει τέτοια θετική διάθεση. Στην επικοινωνία καλύπτει τα κενά με το χαμόγελο της. Οι φωτογραφίες την αδικούν ως προς το σώμα γιατί έχει κώλο που κωλάζει και παπά.
Μπήκε αμέσως στο μουντ του ραντεβού. Όπως είμασταν γυμνοί και τα σώματα μας ήρθαν σε επαφή άρχισε να με φιλάει στην αρχή απαλά και γρήγορα οι γλώσσες μας άρχισαν παιχνίδι. Ακούραστη πίπα. Φόρεσα καπότα και της ζήτησα να ανέβει πάνω μου. Μου χάρισε ένα από καλύτερα τελειώματα που έχω κάνει με την ανάσα της να δείχνει ότι το απολαμβάνει κι εκείνη. Ένα μικρό διάλειμα μου αναπλήρωσε την χαμένη μου ενέργεια. Χαιδεύοντας την έφτασα στο μουνί της και σύντομα τα δυο δάχτυλα μου ήταν μέσα της. Το βλέμμα της με παρακαλούσε να την γαμήσω ξανά και δεν της χάλασα χατήρι. Ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά λες και γνωριζόμασταν χρόνια με έκανε να χύσω άνετα και δεύτερη φορά.
Λεφτά να έχουμε να γαμάμε συνέχεια. Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, doc_lin, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2025
Με ξαφνιασες ! Λες να εβαλε μυαλο μετα τη κριτικη που της εγραψα ? Λες να της μιλησε το γραφειο ? Ειμαι περιεργος να δω την επομενη κριτικη της . Εγω ακομα κλαιω τα 480 που της εδωσα συν 10 ταξι ,συν 10 ποτο , συν 30 το δωματιο.
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck, BigMountain και 4 άλλα μέλη
01 Ιουνίου, 2025
Οταν υπαρχουν αρνητικες κριτικες απο αξιοπιστα μελη μια φωτοβολιδα δεν φερνει την ανοιξη .Μακαρι να εβαλε μυαλο για να τα κονομησει μακαρι ,αλλα εδω ειμαστε να δουμε τι παιζει .
review reaction 1 HoneyVoskos, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2