Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 36143
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χωρίς αμφιβολία, η πιο όμορφη συνοδός από την Νότια Αμερική που κυκλοφορεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς κρατά τις τιμές "χαμηλές" ίσως γιατί δεν προσφέρει τα εξτρά-κράχτες που θέλουμε. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο να μου κρατήσει συντροφιά και να σπάσει λίγο τον μονότονο ρυθμό της καθημερινότητας μου. Άφιξη στον χώρο μου με διακριτικό μακιγιάζ, ωραίο κομψό ντύσιμο και με ευδιάθετο αέρα. Η συνάντηση κύλησε σε ευχάριστους αργούς ρυθμούς όπως ήθελα με καλή επικοινωνία παρότι στα αγγλικά υστερεί και χρειάστηκε η παρέμβαση της τεχνολογίας. Αφού χαλαρώσαμε με την βοήθεια καλού κόκκινου κρασιού, μόνη της ξεντύθηκε, αποκαλύπτοντας το ωραίο σώμα της φορώντας άκρως αισθησιακά εσώρουχα. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χάδια, περιποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον μικρό μου, τις μπάλες μου και λίγο πιο κάτω, γύρισε σε 69 και απόλαυσε ένα έντονο γλειφομούνι από μεριάς μου, συνοδεία του δάκτυλου μου στη καθαρή στενή τρυπούλα της. Χωρίς να βιάζεται με καβάλησε και άλλαζε στάσεις η ίδια. Το πρώτο τέλος ήρθε μέσα της σε ιεραποστολικό αγκαλιάζοντας με τα πόδια και τα χέρια της το κορμί μου και φιλώντας με παθιασμένα. Με άνεση χρόνου, συνεχίσαμε να απολαμβάνουμε στο κρεβάτι το κρασί μας, την μουσική που άρεσε και στους δυο μας, χαλαρή κουβεντούλα, χάδια και φιλάκια παντού. Η επανάληψη ξεκίνησε με πρωτοβουλία πάλι της ίδιας, με ωραία και αισθησιακή περιποίηση όλου του σώματος μου και ανάλογη ανταπόδοση από μέρους μου. Στη συνέχεια, πήδημα σε πιο έντονο ρυθμό σε σχέση με πριν και τέλειωμα στο στήθος της. Συνοπτικά, μια ωραία συνάντηση σε gfe που επιθυμούσα και που η ομορφιά και η διάθεση της Cecilia έδεσε σωστά. Είχε δίκιο ο Bikpenn (βλέπε προηγούμενη κριτική) που έλεγε ότι η κοπέλα "ξεκλειδώνει" καλύτερα σε περισσότερο χρόνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, hornyasfuck και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2025
Ωχ! Με έψησες για τα καλά... Μεγάλο χαμόγελο Κουλ
S
stdo
review reaction 1 bourgeois89, bytheway, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
01 Ιουνίου, 2025
Η κοπέλα φαίνεται καλή, αλλά για εμένα έχει αδιάφορα extras. Προτιμώ κοπέλες με extras. Ετσι για το κερασάκι...
review reaction 1 bourgeois89, bytheway, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
02 Ιουνίου, 2025
Mutunus Tutunus: θα ήμουν μεγάλος ψεύτης αν σου έλεγα ότι εμένα δεν μου έλειψε μαζί της το cim κυρίως, τα χειλάκια της ήταν απόλαυση!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 203378
review reaction 1 bourgeois89, Mutunus Tutunus, xan4625 και 2 άλλα μέλη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3