Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
18287
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Από τις πιο ωραίες κοπέλες στη σελίδα του γραφείου και μετά τα γραφόμενα έσπευσα να δοκιμάσω
Περιμενα περίπου τι θα δω και πήγα προετοιμασμένος.
Παιδιά έχετε δίκιο οι φωτογραφίες απέχουν έχει πέσει πολύ ρετουσαρισμα ειδικά στο πρόσωπο.
Για να μην γίνω άδικος δεν έβαλα εδώ στην κριτική επιλογη του τύπου πολύ επεξεργασμένες παλιές...Το αφήνω στην κρίση των επόμενων...
Πίπα δεν θα σε τρελάνει βάζει χέρι και είναι κάπως ατεχνη.Επισης φιλιά όπως έγραψαν και οι παίκτες κάτω δεν δίνει με γλώσσα μόνο κάτι γρήγορα...
Σεξ οκ σαν να μπαινει κέρμα μάλλον υπάρχει προσποίηση και παίζει λίγο ρόλο καλό.Μαγνητιζει η συμμετοχή της όντως αλλά για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει το κάτι να πάρω ξανά
Όπως είδα και στους υπόλοιπους.
Οπότε για μια φορά ναι και για 200 παιδιά όχι.150-160 καλά θα ήταν
Η παίζει να την δει κάποιος αν βρει χρόνο καλύτερα στο μισάωρο
Είναι πολλά για μια ώρα.
Περιμενα περίπου τι θα δω και πήγα προετοιμασμένος.
Παιδιά έχετε δίκιο οι φωτογραφίες απέχουν έχει πέσει πολύ ρετουσαρισμα ειδικά στο πρόσωπο.
Για να μην γίνω άδικος δεν έβαλα εδώ στην κριτική επιλογη του τύπου πολύ επεξεργασμένες παλιές...Το αφήνω στην κρίση των επόμενων...
Πίπα δεν θα σε τρελάνει βάζει χέρι και είναι κάπως ατεχνη.Επισης φιλιά όπως έγραψαν και οι παίκτες κάτω δεν δίνει με γλώσσα μόνο κάτι γρήγορα...
Σεξ οκ σαν να μπαινει κέρμα μάλλον υπάρχει προσποίηση και παίζει λίγο ρόλο καλό.Μαγνητιζει η συμμετοχή της όντως αλλά για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει το κάτι να πάρω ξανά
Όπως είδα και στους υπόλοιπους.
Οπότε για μια φορά ναι και για 200 παιδιά όχι.150-160 καλά θα ήταν
Η παίζει να την δει κάποιος αν βρει χρόνο καλύτερα στο μισάωρο
Είναι πολλά για μια ώρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2025
μα στις φωτός φαίνεται ότι είναι φουλ πλαστικ από μέση και πάνω (φάτσα, χείλια, βυζιά) και ιδίως στη 2η.
papaphilips
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1