Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 103 10
Call-Girls
255065
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές!!!!! Συνάντηση με την άκρως ερωτεύσιμη Λορένα στο χώρο μου! Συνάντηση για 1.5 ώρα και παίχτηκαν τρεις γύροι (ο τρίτος με δική της πρωτοβουλία) δεν την πάλευα για τρίτο γύρο αλλά το κορίτσι τιμά τα χρήματα που παίρνει και με το παραπανω!!!! Στα του αγώνα η Λορένα είναι ότι πιο vfm κυκλοφορεί εκεί έξω!!!! Η πίπα της είναι επιπέδου μουντιάλ το απίστευτα στενό μουνακι της είναι ότι πιο γευστικό έχω γλυψει!!! Το στήθος όταν είναι σε στάση cow πάει πάνω κάτω και μόνο στη θέα του χύνεις!!!!!
Ο δεύτερος γύρος παίχτηκε στη ντουζιέρα στα όρθια με τη Λορένα να δίνει ρέστα σε αυτή τη στάση!!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Στο σοσιαλ ενδιάμεσα είναι πολύ καλή και ξέρει πότε να ξεκινήσει να σε γαμησει(γιατί παιδιά κακά τα ψέματα η Λορένα σε γαμαει δεν την γαμας) σε ιεραποστολική στάση και στα τέσσερα είναι ο έρωτας ο ίδιος!!!!! Αυτό το πρόσωπο αυτά τα μάτια αυτό το στόμα δεν υπάρχουν!!!!! Δεν πρόκειται να πάρω άλλο έσκορτ συναγωνιστές!!!!
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!!!
Μακάρι να με άφηνε το σύστημα να βάλω 10 σε όλα!!!!!
Καλή συνέχεια σε όλους και γαματε γιατί χανόμαστε!!!!!
Λορενα αν το δεις αυτό ο Γιατρός είμαι!!!!!
Ο δεύτερος γύρος παίχτηκε στη ντουζιέρα στα όρθια με τη Λορένα να δίνει ρέστα σε αυτή τη στάση!!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Στο σοσιαλ ενδιάμεσα είναι πολύ καλή και ξέρει πότε να ξεκινήσει να σε γαμησει(γιατί παιδιά κακά τα ψέματα η Λορένα σε γαμαει δεν την γαμας) σε ιεραποστολική στάση και στα τέσσερα είναι ο έρωτας ο ίδιος!!!!! Αυτό το πρόσωπο αυτά τα μάτια αυτό το στόμα δεν υπάρχουν!!!!! Δεν πρόκειται να πάρω άλλο έσκορτ συναγωνιστές!!!!
Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί!!!!
Μακάρι να με άφηνε το σύστημα να βάλω 10 σε όλα!!!!!
Καλή συνέχεια σε όλους και γαματε γιατί χανόμαστε!!!!!
Λορενα αν το δεις αυτό ο Γιατρός είμαι!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2025
Κι αυτή γιατρός είναι. Γιατρός της κάβλας!
G
geo21k
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1