Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 23 10
Call-Girls
80549
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ευτυχώς το κορίτσι ήταν διαθέσιμο στον λίγο χρόνο που είχα ελεύθερο. Μπήκα στο δωμάτιο και ένιωσα σαν να ξαναμπαίνει η άνοιξη... Ομορφιά δροσερή και θηλυκότατο ύφος... αναστέναζε ο χώρος από την αύρα της και από το βλέμμα της το επόμενο βήμα φαινόταν αυτονόητο... τα φιλιά της. Παθιάρικα και όμορφα με ανάσα που δεν μπορείς να αποχωριστείς, αναρωτιέσαι αν πράγματι πρόκειται για άλλη μια πόρνη...
Παίχτηκαν δύο γύροι στους οποίους συνεχώς επιβεβαίωνε το ρητό μικρή στο μάτι αλλά μεγάλη στο κρεβάτι.... Έμπειρη, δοτική και γεμάτη ενέργεια. Δεν μου είπε σε κάτι όχι και επιπλέον έβαζε ένα δυνατό χεράκι όπου χρειαζόταν.
Με 160 και με την διάθεση να το ευχαριστιέται το γαμήσι είναι απόλυτα vfm κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μακάρι να μπορούσα να την βλέπω και δυο και τρεις φορές την εβδομάδα....
Παίχτηκαν δύο γύροι στους οποίους συνεχώς επιβεβαίωνε το ρητό μικρή στο μάτι αλλά μεγάλη στο κρεβάτι.... Έμπειρη, δοτική και γεμάτη ενέργεια. Δεν μου είπε σε κάτι όχι και επιπλέον έβαζε ένα δυνατό χεράκι όπου χρειαζόταν.
Με 160 και με την διάθεση να το ευχαριστιέται το γαμήσι είναι απόλυτα vfm κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μακάρι να μπορούσα να την βλέπω και δυο και τρεις φορές την εβδομάδα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sexbonds
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Η δε συμμετοχή της είναι της...1ης προκαταρκτικής, ενώ σου δίνει την αίσθηση ότι δεν ξέρει πως ...γίνεται όταν είναι από πάνω και κάθεται λες και κάθισε οριστικά πάνω σε καρέκλα...ακίνητη.
Απορώ με τις θετικές κριτικές στην πλειονότητα τους....