Λεπτομέρειες αξιολόγησης
2.5 1 10
Call-Girls
6799
Γενική βαθμολογία
2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Τι να πει κανεις και για αυτην?Μπαινει μεσα με κατι μουτρα κατεβασμενα μεχρι το πατωμα.Καταλαβα οτι θα φαω φολα αλλα ενα μεγαλο μου αρνητικο ειναι οτι δεν τις διωχνω κατευθειαν κατι τετοιες οπως κανουν καποιοι συναγωνιστες τους οποιους επαινω γι αυτο.Μπαινει λοιπον μεσα με κατεβασμενα τα μουτρα αναρωτωμενη τι βρωμαει εδω μεσα ετσι και πως της ερχεται να ξερασει.Μετα σκεφτηκα πως ισως ειναι το ψαρι που ηταν στον καδο του ξενοδοχειου που ο καδος δεν ηταν κλειστος,αρα ισως της μυρισε.Τελος παντων βγαζω τον καδο εξω στο μπαλκονι για να ικανοποιηθει η """""""συνοδος""""""""(ο θεος να την κανει).Ξεκιναμε με καποια φιλια.Κανει μια κατω του μετριου πιπα.Της γλυφω το μουνι και νομιζα πραγματικα οτι την πηρε ο υπνος.Μετα της ειπα να μου παρει παλι πιπα και μολις την ειπα "πουτανα" παρεξηγηθηξε.Παρεξηγηθηκε η πουτανα που την ειπανε πουτανα.Μαλιστα.Λεει οτι δεν της αρεσει να της μιλανε ετσι.Της απαντω πως εμενα με αναβει αλλα οκ δεν θα τη ξαναπω ετσι.Μετα μου λεει"οχι ενταξει πες το αν θες",λεω οχι "θα σε λεω μωρο μου,κουκλα μου".Μου απανταει "ο,τι θες κανε".Δεν μπορω να δω τι εχω γραψει παραπανω οποτε αν δεν το εγραψα ηδη το γραφω τωρα οτι στο γλυφομουνι νομιζα οτι κοιμηθηκε για μια στιγμη.Τελος παντων πιο μετα με καβαλησε,ευτυχως εχυσα πολυ γρηγορα.Παει μπανιο,βγαινει και της λεω οτι θα κανουμε 1 φορα.Μου απαντα πως ειναι 2 φορες το προγραμμα της 1 ωρας.Πρεπει να χω εκνευριστει πολυ γενικα για να κανω εστω και παρατηρηση στην αλλη και της απαντησα πως φαινεται οτι δεν εχει ορεξη και οτι νομιζα πως κοιμηθηκε στο γλυφομουνι.Της εδωσα τα 140 και εφυγε. Υ.Γ Μια καλη ιδεα θα ταν να μετανομαστει το συγκεκριμενο πρακτορειο απο dreamgirls σε nightmaregirls η φολαgirls.Δεν ξερω,ας επιλεξουν οι υπευθυνοι την ονομασια αλλα δεν γινεται η μεταφραση να ειναι κοριτσια των ονειρων μας και εγω να χω δει τη Σιντι που χει στραβισμο και τις Ποπη και Μαρια greek που καποιοι προμοτορες βαζουν 8 και 9 προσωπο οταν ειναι στην καλυτερη 3 και 2 αντιστοιχα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2025
Eίσαι ακόμα νέος ! Θα μάθεις σιγα σιγα.
S
srek7
27 Μαΐου, 2025
Ασέλγησες σε ενα πτώμα!!!
F
fournaris21
27 Μαΐου, 2025
αφού δεν περνάς καλά με καμία πουτάνα, τι επιμένεις να πηγαίνεις;
R-Luben
27 Μαΐου, 2025
Αδερφέ αυτή είναι μια τυπισα που αρχικά είναι γύρω στα 23-24 κ όχι 19 όπως λέει,κατά δεύτερον το σώμα της δεν είναι όπως στις φοτο αλλά πιο πλαδαρό κ μ λίγη ραγάδα,δηλαδή έχει πέσει φοτοσοπ.Επισης όταν μιλάει ψιλο ψευδιζει;;; Εσυ κατλααβεσ ότι λογικά δούλευε κ σ αλλά γραφεία;;έχει βαρεθεί κ έχει τα χιλιόμετρα της;; Πρόσεξες τίποτε τέτοιο ;;; Μου μοιάζει από τις φοτο για μια που έχει χιλιόμετρα σε αλλά γραφεία καθώς ήταν κ ανεξάρτητη ….εαν είναι αυτή μεγάλο κολοπαιδο κ απατεωνισα
Talibanakos44
27 Μαΐου, 2025
Μαρεσει που είστε τέρμα φλωροι κ αντί να τις διώξετε κάθεστε και σας παίρνουν τα λεφτά και μετά παίρνουν θάρρος και συνεχίζουν τις χάλια υπηρεσίες. Αλλά κατά τ άλλα έκανες οργισμένη κριτική ?♂️
thecleverone
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5