Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13867
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση χτες με την Holly. Επιλογή της τελευταίας στιγμής, καθώς δεν είχα βρει κάποια καινούρια κοπέλα που να με ενδιαφέρει και οσες άλλες ρώτησα δεν ήταν διαθέσιμες, οπότε μετά από 1 ώρα σκέψης (ούτε σπίτι να αγόραζα) Μεγάλο χαμόγελοεπέλεξα την κοπέλα. Στην επιλογή της βέβαια βοήθησε και το γραφείο, καθώς τους είπα πάνω κάτω τι ψάχνω και μου την πρότειναν , καθώς ήταν και άμεσα διαθέσιμη.

Επικοινωνία λοιπόν με το γραφείο πολύ καλή, πρώτη φορά παίρνω από αυτούς αν δεν κάνω λάθος . Γρήγοροι και ευγενικοί. Ζήτησα και dresscode που τηρήθηκε. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της φορώντας ένα φορεμα και τα τακούνια της. Γενικά είδα αυτό που περίμενα με βάση τις φωτογραφίες και με βάση τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην καρτέλα της . Το πρόσωπο παρότι μάλλον έχουν γίνει κάποιες θεραπείες μου άρεσε, ενώ όσον αφορά το σώμα της όταν γδύθηκε μπορώ να πω ότι ήταν εξαιρετικό και τούμπανο από τα γυμναστήρια που κανει κάθε μέρα όπως μου είπε. Ξεχωρίζουν ο κώλος και το στήθος της (σιλικόνη).Έρωτας Γενικά σαν εμφάνιση συνολικά, προσωπικά μου άρεσε.

Στην αρχή λίγο μαγκωμένη, ζήτησε κάπως απότομα τα λεφτά , ενώ ήταν ήδη σε ορατό σημείο. Τα πήρε και στην συνέχεια για 10 λεπτά προσπαθούσαμε να μπει στο ίντερνετ γιατί ήθελε μεταφραστή, καθώς η κοπέλα μιλάει ελάχιστα αγγλικά και ήταν υπερβολικά αγχωμένη για αυτό , με αποτέλεσμα να μου μεταδώσει και εμένα αυτό το άγχος.(είχα ήδη χαλαστεί γιατί περνούσε η ώρα, αλλά λέω κράτα την, κορμάρα ειναι κάπως θα το σώσει).

Αφού λοιπόν το βρήκαμε και αυτό μου έγραψε αν θελω πρωκτικό που το χει έξτρα, της είπα όχι και αντιπρότεινα αυταρχικό που το χρεώνει 70 ευρώ . Τα πλήρωσα και προχωρήσαμε , ξεκίνησε το μπαλαμούτι . Μπάνιο είχε κάνει όπως είπε, οπότε ξεκίνησε άμεσα η δράση. Φιλιά κανονικά με γλώσσα, στοματικό αρκετά καλό και βαθύ με περιποίηση στα @@@ , ισπανικό και ότι άλλο ζήτησα το εκτέλεσε μια χαρά και το πρώτο τελείωμα έλαβε μέρος στο στήθος της.

Πήγε για μπάνιο , πήγα και εγώ ο ΄΄ ταλαίπωρος΄'' και στην συνέχεια περάσαμε στο αυταρχικό κομμάτι , οπου η κοπέλα ήταν εξαιρετική . Κατά την διάρκεια της συνάντησης μου έλεγε και πολύ όμορφα λογάκια όπως I like you κλπ, δεν ξέρω εάν τα πίστευε αλλά καλοδεχούμενα ηταν, εξάλλου χρειάζεται και λίγο ‘’παραμύθι’’ στην συνάντηση. Επίσης μου πρότεινε και μασάζ αν ήθελα. Γενικά είχε πολύ καλή διάθεση στην συνάντηση μας. Ηθελε να κάνουμε πράγματα.

Δεν τελείωσα δεύτερη φορά ωστόσο, καθώς η κοπέλα ετοιμάστηκε να φύγει ένα τέταρτο νωρίτερα. Συνολική η καθαρή δράση αν αφαιρέσουμε και το δεκάλεπτο της επικοινωνίας στην αρχή για τον μεταφραστή, ήταν κανένα μισάωρο δηλαδή. Ότι προλάβαμε συνεπώς. Αποχαιρετιστήκαμε και αναχωρήσαμε μέσα σε ένα βροχερό τοπίο
.
Συμπερασματικά μια καλή συνάντηση θα έλεγα με τους 2-3 αστερίσκους που επισημανα και θα πρέπει να βελτιωθούν προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι και οι επόμενοι πελάτες που θα την επισκεφθούν. Γενικά πάντως ευχαριστημένος έμεινα , αν λάβουμε υπόψιν και ότι ήταν επιλογή της τελευταίας στιγμής.

Το κόστος της συνάντησης συνεπώς ήταν 150 η ώρα και άλλα 70 ευρώ το αυταρχικό σύνολο 220. Ανεβήκαμε λιγάκι, αλλά δεν πειράζει, εγώ να μια καλά και ας την βγάλω με φακή και μακαρόνια τον υπόλοιπο μήνα.Πλατύ χαμόγελο Έχει και άλλα αρκετά έξτρα η κοπέλα, για οποιον τον ενδιαφέρει ( ανάμεσα και το πρωκτικό που η ίδια μου πρότεινε)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή