Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το ραντεβού ζητήθηκε ως αντιπερισπασμός σε καταστάσεις δυσάρεστες και ψυχοφθόρες, η τελευταία προσθήκη εκ των οποίων ήταν η μεγάλη πίκρα από την ήττα του Ολυμπιακού και τις συνδηλώσεις φαταλιστικών ψυχώσεων που την προετοίμασαν και τη συνοδεύουν. Κλείστηκε με αγαπημένο στανταράκι αλλά - ενός κακού μύρια έπονται – πήγε πολύ στραβά και διακόπηκε πρόωρα.

Το γραφείο ως συνήθως πολύ εξυπηρετικό, ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου για αναπλήρωση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, με την οποία δεν είχα ξανασυναντηθεί. Έφτασε μια νέα και πολύ όμορφη γυναίκα που με τις φωτογραφίες της σελίδας της τη συνδέουν το ζωηρό και εκφραστικό βλέμμα της και το θολωτό στήθος της, κατά τα λοιπά δυσκολεύομαι να τη συσχετίσω.

Το πρόσωπο λεπτό αλλά τα ασιατικά χαρακτηριστικά δε διακρίνονταν, το στυλ της κόμμωσης πολύ διαφορετικό, το χαμόγελο φωτεινό, με αυτοπεποίθηση. Το σώμα μαυρισμένο – από σολάριουμ – γυμνασμένο και ρωμαλέο από τις πλάτες στους ευδιάκριτους κοιλιακούς ως τις γάμπες, χωρίς όμως τις υπερβολές του body building. Κάποια τατουάζ διάσπαρτα. Γυμνάζεται τακτικά, κολυμπά και τρέχει μέσες αποστάσεις. Η μυική της διάπλαση κρατά και το στήθος της στητό, το οποίο όπως διαπίστωσα από την αφή και με διαβεβαίωσε, είναι φυσικό. Το πολύ εντυπωσιακό – και ερεθιστικό για μένα – είναι οι ρόγες της, καυλώνουν στην περιποίηση σε βαθμό απίστευτο, δεν έχω ξαναδεί ανάλογο!

Έμπειρη, κατάλαβε τη νευρικότητα μου – ίσως την είχε ενημερώσει και το γραφείο – και ζήτησε να βάλω μουσική, ν’ αποφορτιστεί η ένταση στην ατμόσφαιρα. Διάλεξα στο spotify μια συλλογή από instrumental jazz, ν’ αποφύγω την κατάπτωση της lounge music. Μετά το φρεσκάρισμα της ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά. Φιλί τόσο – όσο, τη γλώσσα κάπου τη συνάντησα φευγαλέα, αλλά οι ρόγες της μου έβγαζαν το μάτι! Κατέβηκα σε στοματικό σε αυτήν που το δέχθηκε πρόθυμα, δεν άφησε όμως δάκτυλο. Έμεινα εκεί ώσπου κάποια στιγμή μου έσφιξε το κεφάλι με τους γεροδεμένους μηρούς της και κόλλησε την κλειτορίδα της στο στόμα μου για να πάρει αυτό που της έδωσε η στιγμή. Ζήτησε να μου το ανταποδώσει. Ωραίο, περιποιητικό καθ’ όλο το μήκος και πολλά παιχνίδια με το κεφάλι. Ξαφνιάστηκε όταν της ζήτησα να το καπακώσει για το κυρίως θέμα, σαν να της φάνηκα αγνώμων στην περιποίηση που μου πρόσφερε.

Σεξ ιεραποστολικό με πολύ καλή σωματική επαφή και ανταπόκριση. Επέμεινα εκεί, γειωμένος με τη ζωτικότητα του κορμιού της μήπως καταφέρω να αποφορτιστώ ψυχικά. Το τέλος ήρθε στο σακουλάκι και μου χάρισε ένα ζωηρό, κελαριστό γέλιο, φευγαλέο πειστήριο συντροφικότητας. Ζήτησε να καπνίσει και συγκατένευσα. Πήγα στο μπάνιο για service και στη συνέχεια έκανε και εκείνη.

Με την επιστροφή της, ένοιωθα αμήχανος και αποπροσανατολισμένος. Πήρε εκείνη την πρωτοβουλία να τελειώσει την ενασχόληση της με το πουλί μου, που είχα διακόψει με αγνωμοσύνη. Στήθηκε τελετουργικά ανάμεσα στα πόδια μου με ένα μπουκαλάκι λάδι σώματος και ξεκίνησε ένα ταντρικό μασάζ στο συμπλεγματικό πουλί μου. Μασάζ σαγηνευτικό και επίμονο, μια σεξουαλική passacaglia που στην αρχή αντιμετώπισα με έκπληξη, περιέργεια, αλλά και με ένα άγχος ατελέσφορης προσπάθειας, μια που σε αυτήν την ψυχική κατάσταση είναι συνήθως αδύνατον να επιτρέψω στον εαυτό μου δεύτερη εκτόνωση. Και όμως, προοδευτικά υπνωτίστηκα στην προσπάθεια της, στο μάντρα των επιφωνημάτων της και στην πλαστικότητα των χεριών της γύρω μου και – ω του θαύματος – επήλθε η ξεγραμμένη δεύτερη εκτόνωση! Κράτησε με φροντίδα και ικανοποίηση τα δάκτυλα της να υποδεχθούν τη ροή του ξαφνιασμένου σπέρματος μου και μετά από λίγο πήγε στην τουαλέτα όπου επέστρεψε με χαρτιά υγείας για να με σκουπίσει με ευσυνειδησία.

Της πρόσφερα την αμοιβή της και κατά την ετοιμασία αναχώρησης της με ρώτησε σχετικά με τη δουλειά μου. Τα αγγλικά της είναι λειτουργικά για τα βασικά, είναι όμως έξυπνη και καπάτσα για να μην αποκόπτεται από τη συζήτηση. Με αποχαιρέτησε με ένα πεταχτό φιλί, προτρέποντας με για επανάληψη.

Μάλλον αυτή η επανάληψη θα γίνει, ελπίζω αυτή τη φορά υπό καλύτερες συνθήκες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
miraculous mandarin
Ανώτατος
40
Πόντοι:
10.051
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Kadom, TOMCRUISE, Johnny Red2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2025
@boudog ἐσεῖς;! Τϊ στό καλό; Ὅλοι υἱοθετοῦν τὸ στύλ του;
review reaction 3 miraculous mandarin
25 Μαΐου, 2025
Αγαπητέ μου @hornyasfuck ήδη από την εποχή του old dog επιμένεις να μη διακρίνεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στυλ μου και μου προσάπτεις απομιμήσεις. Γλώσσα Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck
26 Μαΐου, 2025
Ἄλλοτε οἱ κριτικές σου διαφέρουν περισσότερο... Αὐτήν τὴ φορά ὅμως ὄχι... Καί δέν εἶσαι ὁ μόνος αὐτήν τὴν ἑβδομάδα...
review reaction 1 miraculous mandarin
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3