Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 102 10
Call-Girls 246599
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
2 χρόνια μετά την τελευταία μας συνάντηση και παραμένει αξία ανεκτίμητη. Οκ, δεν κάνει κάποιο extreme πρόγραμμα ούτε έχει πολλές επιλογές στα εξτρα αλλά το κορίτσι παραμένει σταθερή αξία σε όλα της.

Χαμογελαστή και με διάθεση να περάσεις καλά, αν της φερθείς αναλόγως και σωστά θα σε περιποιηθεί ακόμα περισσότερο.

Σταθερά όμορφη, τα χρόνια είναι πιο εμφανή σε σχέση με τις φωτο στο πρόσωπο αλλά ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί. Για το σώμα της δεν χρειάζεται να πω πολλά. Στήθος και κωλος ίδιοι και απαράλλακτοι που κολάζουν και άγιο σε αυτή την πετιτ συσκευασια.

Διαθεση στο σεξ, φιλιά άφθονα, πεντακάθαρη, χωρίς υπερβολές με ψεύτικες υπερ του δέοντος κραυγές.

Δύο γύροι ο ένας πιο καλός από τον άλλο χωρίς να κλέβει ούτε σε στάσεις ούτε να δυσανασχετεί σε τίποτα. Συμμετοχη σε όλα, πολύ καλή και στο σοσιαλ πριν και μετά με άψογα αγγλικά.

Δεν τίθεται θέμα αν θα την ξανασυναντησω, απλά αυτή την φορά δεν θα αφήσω να περάσει τόσος καιρός.

Συμπεριφορά γραφείου όπως πάντα κομπλέ.

Αχ βρε Λορενα, αν είχες ένα δυο εξτραδακια, τύπου cif/com δεν θα σε άλλαζα με καμία. Καλύτερα βέβαια από την άλλη γιατί θα είχα ξεκληριστεί.

Να περνάτε και να γαματε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, boudog, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2025
Πρῶτον, τίποτα τὸ προσωπικό συναγωνιστά...

Δεύτερον, Υπέρ τό δέον ( καί αὐτή εἶναι ἠ σωστή σύνταξη, ὄχι "ὑπέρ τοῦ δέοντος" ) διθυραμβικ΄ή ἡ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλεινότητα τῶν κριτικῶν της. Ἐντάξει, δέν πέρασα ἄσχημα, ἀλλά πρός Θεοῦ... Ὄχι καί ἔτσι ὅπως γράφουν πολλοί
review reaction 1 srek7, Yatoputso, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
25 Μαΐου, 2025
Συμπάθα με, έπεσα και εγώ θύμα της μαζικής κατανάλωσης της έκφρασης!

Στα ουσιώδη, το αναφέρω για αποφυγή παρεξηγήσεων. Είναι από τις ελάχιστες (από όσες έχω δει εγώ τουλάχιστον) που όσα αναφέρονται στην καρτέλα της τα κάνει και με το παραπάνω. Επίσης είναι πάντα χαμογελαστή, δεν δυσανασχετεί και γενικά ξέρει πως να κουμαντάρει το καθέναν, πράγμα λογικό γιατί χρόνια στο κουρμπέτι. Το κομμάτι της ομορφιάς έχει πάντα μια υποκειμενικότητα, εμένα μου έχει κάνει πολύ καλό κλικ η συγκεκριμένη.
Οι δικές μου βαθμολογίες πάντως είναι τέτοιες βάσει του τι αναφέρει ότι προσφέρει και τι τελικά κάνει συν το κομμάτι εμφάνιση.
Ναι, δεν έχει κάποιο φουλ ψαγμένο πρόγραμμα, αλλά αυτό που κάνει το κάνει άψογα.

Να ξαναναφέρω ότι αυτή είναι η δική μου εμπειρία!
review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2