Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 2 10
Call-Girls 12785
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική γιατί με τη κοπέλα έχω κάνει αρκετά ραντεβού κάποια εκ των οποίων καλύτερα και θεωρώ ότι τη ξέρω και με ξέρει αρκετά καλά . Οπότε η κριτική είναι σαν ένα best of .
Η φιονα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με τη έννοια ότι η θα τη αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει από τη αρχή ή δε θα σε χωνέψει και δε θα τη χωνέψεις από τη αρχή . Και έχει αποκλείσει αρκετούς που θεωρεί ότι δε ταιριάζει . Είναι το πώς θα της φερθείς και πως θα σε κόψει στη πρώτη συνάντηση.
Η πρώτη μου επαφή ήταν το σεμπτεμβριο χάρη σε συναγωνιστή που μου πρότεινε τη Εμμανουέλα και εξαιτίας ενός συνηθισμένου ψέματος για γραφείο κατέληξα από σπόντα στη φιονα . Ευτυχώς δε το μετάνιωσα . Τότε δούλευε ακόμα βραδυνη . Οπότε ήταν και πιο σεξι Ντυμένα γιατί τώρα λογικό είναι να μη μπορεί να κινείται το ίδιο άνετα μέσα στη μέρα . Είχε έρθει λοιπόν με ένα καυτό μίνι μαύρες κάλτσες με δαντέλα και κατακόκκινες γόβες στιλέτο βαμενη πολύ όμορφα τόσο όσο χρειαζόταν χωρίς υπερβολές . Το σώμα της μαρεσε ψηλή κοπέλα έχει ένα θέμα με λίγα παραπάνω κιλά στη περιφέρεια αλλά χοντρή δε τη λες . Στους μήνες που τη ξέρω τη έχω δει και με παραπάνω και με λιγότερα κιλά .
Της αρέσει το λευκό κρασί που τιμάει συνήθως . Μου την είχαν συστήσει από το γραφείο για μολδαβεζα αλλά αν κατάλαβα έχει ρίζες μόνο από γιαγιά εκεί και είναι Ρώσο-ουκρανεζα . Μιλάει αν θυμάμαι πέντε γλώσσες μαζί με τα ελληνικά οπότε η συννενόηση είναι εύκολη .
Στα του αγώνα αν όπως είπα σε συμπαθήσει και θέλει να σου προσφέρει θα το κάνει με το παραπάνω , φιλιά όσο πήγαινε λυνόταν μαζί μου , η πίπα της από το πρώτο ραντεβού πολύ καλή και βαθιά , στο σεξ συμμετέχει και δε έχω μείνει δυσαρεστημένος . Τη έχω πετύχει όμως και σε μέρα που δε είχε διάθεση και δε είχε να κάνει σε σχέση με μένα γιατί στα επόμενα ραντεβού ήταν όπως τα προηγούμενα . Αναλ δε δίνει σε κανένα . Τελειώματα στο πρόσωπο και στο στόμα (τα φτύνει) έχω κάνει με το ανάλογο έξτρα . Η αλήθεια είναι ότι έχω κανένα δίμηνο να τη συναντήσω και αυτό δε οφείλεται στη ίδια αλλά θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα ξανά ανταμώσουν οι δρόμοι μας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
64
Πόντοι:
11.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, boudog, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2025
μόνο που αυτή που έβαλες κριτική είναι για άλλη Φιόνα
review reaction 1 hornyasfuck
25 Μαΐου, 2025
R-luben για εξήγησε το ακριβώς γιατί ξέρω καλά για ποια έβαλα και αν είναι η κοπέλα των φωτο .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2