Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 5 10
Call-Girls
18280
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Με έτρωγε η περιέργεια να τη συναντήσω και έκανα παράβαση στους κανόνες μου για μόνο outcall με συνοδούς. Οι μόνες πληροφορίες που είχα ήταν από δυο μύστες στο νήμα του γραφείου. Είναι φυσικά full booked αλλά βρέθηκε για μια ώρα διαθέσιμη. Οι φωτο ως προς το πρόσωπο είναι έκδοσης instagram (αρκετά επεξεργασμένες), όμως έχει ωραία χαρακτηριστικά και είναι πιο στρογγυλεμένο με πειραγμένα χείλια που αφαιρούν πόντους, κοντά στο 7,5. Το σώμα ίσως πιο ωραίο στο σύνολο του από ότι στις φωτο, τα βυζιά σαλικονούχα όπου έχει γίνει καλή δουλειά μεν αλλά χάνει πόντους για τα δικά μου γούστα. Ηλικία ίσως λίγο μεγαλύτερη. Κατά τα άλλα φιλική υποδοχή και καθαρή. Πίπα κάνει αρκετά καλή, αντέχει deep και mouthfuck και τα αρχίδια τα μουλιάζει. Μουνάκι πολυδουλεμένο (άλλωστε έχει θητεύσει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και στα Εμιράτα), τρίβεται στο πρόσωπο σου στο 69, δείχνει ότι της αρέσει. Πίσω τρύπα δείχνει παραβιασμένη, δεν την προσφέρει (αν και νομίζω από τη κουβέντα που ακολούθησε ότι με ένα τσουχτερό αντίτιμο θα την έδινε). Δάχτυλα έπαιξαν μπρος και πίσω με μέτρο. Στο πήδημα, μου άρεσε περισσότερο στο cow, χτυπιέται δυνατά πάνω σου, στα 4 θα μπορούσε και καλύτερα αλλά πάντως δεν κλέβει. Επειδή αφιέρωσα αρκετό χρόνο στη προθέρμανση και κατάλαβα ότι χρονικά δεν θα προλάβω 2ο γύρο, την απόλαυσα όσο μπορούσα στο μοναδικό γύρο και τελείωσα στο στόμα της, μάλλον κατάπιε λίγα σκάγια λόγω ποσότητας και βιάστηκε να τα φτύσει. Μη περιμένετε παθιάρικα γλωσσόφιλα, τουλάχιστον με εμένα δεν συνέβη. Οκ καλό πήδημα ήταν αλλά όπως γράφω και στον τίτλο συνολικά δεν δικαιολογεί τα 200. Παραδίδω έγκαιρα την σκυτάλη στους επόμενους για τις δικές τους εντυπώσεις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 203378
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2025
Σωστός. Στα 160 θα ήταν καλύτερο το vfm αλλά βλέπεις, οι πλαστικές ανεβάζουν την τιμή.
BigMountain
25 Μαΐου, 2025
Αν και είναι κάβλα, αντιστέκομαι στα 200. Αν προσγειωθεί στις τιμές, που δεν το βλέπω σε αυτό το τουρ, θα ορμήσω 

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 231645
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2