Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 4 10
Call-Girls
24848
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Άψογη σε όλα η φίλη μας. Δεκτική πρόθυμη και χωρίς κολπάκια στην διαχείριση του χρόνου.Καθαριοτητα με τα μπάνια της τα αφρολουτρα της όλα πένα.Στις φωτογραφίες της αποτυπώνεται η αλήθεια.Απο κοντά ακόμη πιο γλυκιά και σέξι.
Έβλεπα τα βυζιά από την μπλούζα της καλλυμενα και λέω Ώπα για τι τα κρύβει...Παρόλα αυτά μόλις η γλώσσα μου άρχισε να γλείφει τις θηλές της ανταποκρίθηκαν αμέσως. Δεν υπάρχει περίπτωση το βλέμμα σας να μην κολλήσει στονολοστρόγγυλο καλοσχηματισμένο κώλο της που δίνει. Ξέρει το χαρτί που έχει στα χέρια της και φροντίζει με τα στησίματα της να προκαλέσει καρδιακά. Πίπα υγρή βαθιά και με κίνδυνο για πρόωρο τέλος. Συμπεριφορά υπάκουη και με άκρως ερωτική διάθεση από την αρχή της συνάντησης. Προτείνεται.
Τέλος άψογη στο σοσιαλ
Έβλεπα τα βυζιά από την μπλούζα της καλλυμενα και λέω Ώπα για τι τα κρύβει...Παρόλα αυτά μόλις η γλώσσα μου άρχισε να γλείφει τις θηλές της ανταποκρίθηκαν αμέσως. Δεν υπάρχει περίπτωση το βλέμμα σας να μην κολλήσει στονολοστρόγγυλο καλοσχηματισμένο κώλο της που δίνει. Ξέρει το χαρτί που έχει στα χέρια της και φροντίζει με τα στησίματα της να προκαλέσει καρδιακά. Πίπα υγρή βαθιά και με κίνδυνο για πρόωρο τέλος. Συμπεριφορά υπάκουη και με άκρως ερωτική διάθεση από την αρχή της συνάντησης. Προτείνεται.
Τέλος άψογη στο σοσιαλ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί