Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τα κλιματιστικα λυσσομανούσαν και μου χτύπαγαν ευθυτενής τα τριχωτά και ένδοξα αρχιδια μου , καθώς έξω τα τσιμέντα και τα σίδερα έκαναν πρόβες για τα κραυγές τους το καλοκαίρι.

Πήρα φόρα λίγα μέτρα και βγήκα στο μπαλκόνι , λίγα εκατοστά και οι όρχεις μου γεμάτοι Lάρχισαν να αντηχούν σαν καμπάνες από ερημωμένο ξωκλήσι .

Το κάλεσμα τους πρέπει να ήταν ηχηρό γιατί άξαφνα ο δρόμος γέμισε από κολασμένες θυληκεσ παρουσίες , σχεδόν ημίγυμνες διατυμπάνιζαν τα καλοι τους ξεδιάντροπα .

Λίγο αργότερα μια μάνα , με ένα αγοράκι στο χέρι της περπάταγε περήφανα , τα μεγάλα στήθια της έτοιμα να σκάσουν , μέσα σε ένα μικρό Μπουςτακι και μια φούστα , ελάχιστων εκατοστών δεν άφηνε σχεδόν τίποτα στην φαντασία …
Ποσό ξεφτιλίστηκε η λέξη μάνα δυστυχώς …

Πριν από μερικά χρόνια μερικές από αυτές σίγουρα θα τις κυνηγούσαν μυριαδες εραστές , και άλλες θα πήγαιναν στο απόσπασμα για σκανδαλίσμοτης κοινής γνώμης …

Λίγα λεπτά αργότερα ένα αμάξι ξαφνικα σταμάτησε στην πυλωτη και ξεπρόβαλε από μέσα μια γλυκιά κοπέλα , τζιπάκι και ένα λευκό μπλουζάκι , ήξερα τον ποιον της , καθώς προοριζόταν για την οικία μου , αλλά μου ξέφυγε ένα ρουθούνιασμα καθώς σκεφτόμουν το ποσό πιο σεμνότυφη φαινόταν από όλες τις προηγούμενες παρουσίες .

Λογά λεπτά αργότερα βρισκόταν στην αγκαλιά μου .
Με ένα γλυκό πρόσωπο , όπως αυτό στις selfie , και με ένα ωραίο γυμνασμένο κορμί τη σήκωσα και άρχισα να θοπευω και να φιλάω ότι μπορώ και έφτανα .

Με κοίταξε στα μάτια και κου ζήτησε συγνώμη που λόγω της κατακράτησης υγρών δεν ήταν γραμμένη κοιλιά της, κοίταξα την κοιλιά μου σαν μια σάπια σακούλα να κρέμεται γεμάτη τρίχες και ηδονίστηκα από την παραφωνία !

Δεν πειράζει της λέω και εγώ σταμάτησα να ζω πριν από δυο χρόνια , άσε τα νεκρικά τα χέρια μου να πιάσουν τα μπαλόνια .

Ωραία αίσθηση , φρεσκάδας και νιότης α και τεχνητά . Το πισινό σύστημα δυνατό σφιχτό ευμεγέθης , η μόνη παραφωνία λίγες ραγάδες.
Ραγάδες κυταριτηδα δεν με πολύ ένοιαξε η όρεξη μου είχε ήδη ανοίξει , οι όρχεις από καμπάνες πλέον ειχαν γίνει turbo jet engines ,

Σηκώθηκα και άρχιζα να της πιπιλίζω τις ρόζουλι ρώγες της .
Κάθε πιπίλισμα και ένα μικρό ηλεκτρικό σοκ να διαπερνά το κορμάκι της .
Sensitive μου έλεγε χωρίς να κάνει κίνηση να με σταματήσει και εγώ να καυλωνω περισσότερο .

Ήθελα
Να της γλυφω την υπέροχη τρύπα τηα για ώρες .
Σιγά σιγά εκτός από το ηλεκτροσόκ είχαμε και αλαλαγμούς , τραβήγματα και έντονα γλωσσόφιλα .

Σηκώθηκα απειλητικά και έφερα το πέος μου ενδιάμεσα από τα μάτια της όσο πιο απειλητικά μπορούσα .

Το κοίταξε άρχισε να ξερό γλείφετε και της το κάρφωσα με μανία στις αμυγδαλές της .

Το επόμενο πεντάλεπτο μας βρήκε να γαμιοματε σαν αγρίμια εγώ από πανω και εκείνη αξάφννα να μουγκρίζει κατακόκκινη και να βάζει τα χέρια της στο λαιμό της και να με κοιτάει σπαρακτικά …

U want kargiola ; Την είπα σαν γνήσιο γρεκος gentleman.

Δεν περίμενα την κατάφαση της καθώς είχα αρχίσει να την πνίγω , να δίνω όλο μου το είναι και οι στάλες από τον ιδρώτα μου να στάζουν πανω στο λείο δέρμα της .

Ύστερα από κάμποσα λεπτά ήρθε η κορύφωση με αυτήν από πανω να χτυπιέται αλύπητα και εγώ να χύνω
Στο προφυλακτικό , δεν σταμάτησε να κοπανιέται συνέχισε αγέρωχα να με φίλα με το ίδιο σεξουαλικο μοτίβο .

Την σταμάτησα μετά από λίγο και
Μπήκαμε στο μπάνιο μαζί , αφού προτερα ειχε αφαιρέσει το προφυλακτικό μου και με καθάρισε ενδελεχώς .

Αφού με σκούπισε καθίσαμε στο καθιστικό .
Άρχισε να μονολογεί καθω έπαιζε με το καυλί μου και εγώ να γνέφω καταφατικά καθώς συνεδεα νοητά τους όρχεις μου με το στόμα της …

Η παράσταση σιγά σιγά έφτασε στο τέλος της.
Η πρωταγωνίστρια έπιανε καλά το ρόλο της , και ο παραγωγός κομπάρσος ευχαριστημένος .

Οι θεατές /σκιές χειροκρότησαν , πολλές φορές στο ίδιο έργο θεατές , τουλάχιστον σε αυτήν την παράσταση η ηθοποιός ήταν ορεξάτη και είχαμε ένα χαρούμενο τέλος .

Βρέθηκα μόνος μου στη σκηνή να κοιτάζω το κενό , του σήκωσα τα δάχτυλα αυτά όπιο πριν από λόγο ήταν στο αιδοιο της μικρής ιέρειας , το άρωμα της ακόμα στα σεντόνια , και το θεριό απέναντι να κάνει ένα βήμα πιο κοντά …

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tsontopoulos
Ανώτατος
71
Πόντοι:
19.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2025
@boudog ἐσεῖς;
review reaction 1 review reaction 3 tsontopoulos, xan4625, BigMountain
25 Μαΐου, 2025
@ δάσκαλε με τιμάς αλλά βλέπεις εγ. Δεν είχα τέτοιες βιωματικές αφηγήσεις , βουτηγμένες στην πίσσα , του βούρκου που αποκαλούνται κοινωνία …

Εμένα ήταν πιο πεζό και αγαπησιάρικο

Αν και ένα μαύρο σκύλο , με ιδιότητες μαύρης τρύπας όσον αφορά την υπόσταση του , και να εκπέμπει ενέργεια καθώς κυνηγάει τη ουρά του , και επιβεβαιώνοντας έτσι τον θάνατο του θα ταίριαζε Γεντί …
review reaction 1 stdo
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2